Päivä Saimaalla

13.7.2014
Otsikosta saattanee arvata, mihin suuntasimmekaan tänään poikaystäväni kanssa.
Suuri osa kavereistamme viettää nykyään aikansa hilluen ties missä maastonväriset uniformut päällään (kyllä, puhun armeijasta), joten päätimme kaksilahkeiseni kanssa lähteä viettämään laatuaikaa ihan vain kaksin keskelle tuota sangen isoa putakkoa. Päivästä tuli kuin tulikin oikein mukava, ja lämpöä oli ehkä jopa minullekin enemmän kuin tarpeeksi. (mutta en valita, kesällä hien pitääkin virrata) Tosin kun kyseessä on me kaksi, niin ilman pieniä kommelluksia ei tietystikään tästä voinut selvitä.
IMG_8155
IMG_8079
IMG_8081IMG_8111 IMG_8112
IMG_8091
IMG_8097 IMG_8094
IMG_8098
IMG_8101
Päivä kului jokusen tunnin viettäessä eräällä saarella eväitä mutustellen ja hankkiessa vähän väriä hipiään, välillä käyden ajelemassa, ja tullen taas takaisin. Mutta kuinkas sitten kävikään, kun olisimme halunneet illan lähestyessä lähteä kotiin.. Moottori irtisanoutui työrupeamastaan, eikä koko ryökäleen venettä saatu siis enää liikkeelle. Hullun hauska homma. (Itseasiassa minua oikeasti nauratti. Miten reissumme osaavatkin olla aina vähän tälläisiä?) Ei siinä auttanut muu kuin lähteä soutamaan jonnekin vähän lähemmäs veneiden kulkureittejä, ja tuohan muuten oli hyvin miellyttävää puuhaa siinä pienessä aallokossa. Sen verran sentään onnenpentua oli matkassa mukana, että pelastuimme lopultakin erään mukavan herran huomatessa meidän heiluttelevan airoja ilmassa keskellä suhteellisen isoa järveä. Veneet köysillä toisiinsa kiinni, kaikki kyytiläiset siihen vetävään veneeseen, ja matka jatkui taas hieman mukavemmin kohti venerantaa. Ihanaa, miten avuliaita ihmisiä ihan kotinurkilta löytyykään!IMG_8138
IMG_8104
IMG_8150
Phiuh, viimein saatiin vene rantaan ja kammettua se traileriin. Sinänsä olisi ollut mukava jäädä tuohon rantaan venailemaan auringonlaskua. Harmittaa ihan vietävästi, miten vähän aurinkoa sitä onkaan ehtinyt näkemään muualla kuin sen mollottaessa korkealla taivaalla. Pitänee joku yö tässä oikeasti pyhittää auringonlaskun sekä sen nousun kyttäämiseen!

2 kommenttia

  1. Blogisi on nykyään ihan samaa settiä täynnä, kuin haukkumasi massablogit.. voisit yrittää olla enemmän oma itsesi, kuin aikaisemmin. Persoonallisuus on kadonnut kokonaan........:/ :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milloin olen muka haukkunut yhtikäs kenenkään blogia, saatika käyttänyt mainitsemaasi nimitystä näistä? Ja kyllä se oma persoonallisuuteni on yhä menossa mukana. Harmillista, jos se ei sinun silmiisi ole täällä viime aikoina vilahtanut niin usein.

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.