Tiistain puuhailuja

8.7.2014
Sangen ihana tiistai.
Vapaapäivä, aurinko, helle, jäätelöä ja mansikoita (joita en tietenkään tajunnut kuvata ennenkuin ahdoin ne kitusiini), pientä kivaa hommaa aina silloin tällöin, ja ihan vaan rentoilua. Tälläiset päivät ovat vain jotain niin mukavaa. Kamera pysyi kerrankin jopa menossa mukana, ja päätin tekstitettyjen kuvien kera valaista vähän mitä olenkaan saanut aikaiseksi. Ja mitä taas en.
IMG_7788
IMG_7858
IMG_7789
IMG_78789
IMG_7826 IMG_7861
IMG_7885
IMG_5946
Vielähän tässä ei ole minnekään kiire, mutta kammottaa jo valmiiksi pelkkä ajatuskin, että tämä ihana lämpö häviää aivan liian pian. Tästä syystä olisikin kova hinku päästä palmujen alle hillumaan heti syksyn ollessa tuloillaan. Tiedä vain tuleeko moinen toteutumaan, pidän kyllä ainakin kovasti vipattavan reissujalkani puolesta kaikki varpaat ja sormet ojossa kohti kattoa.

10 kommenttia

 1. Anonyymi9/7/14 01:45

  se on niin hassua, miten ihminen muuttuu ympäristön mukaan.
  millaisen kuvan annat itsestäsi täällä, millaisen muualla, millainen olet oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän nyt on ihan inhimillinen juttu, että joku saattaa ihan huomaamattaan olla hivenen erilainen esimerkiksi kotona kuin vaikkapa koulussa/työpaikalla. En vain ymmärrä, että miksi tulet kertomaan asiasta täällä, minulla kun nyt ei ole mitään tarvetta leikkiä mitään muuta kuin mitä olen. Hämmentävä homma, haluatko valaista minua?

   Poista
 2. Halusit arvostelua eli tässä tulee pienimuotoinen (:

  Tykkään tuosta ideasta bannerissa, mutta kuvat siinä voisi mielestäni olla hiukan suurempia. Katselin sun blogin kuvia ja ne oli tosi kauniita ja tarkkoja sekä sopivan kokoisia. Itse tykkään vaaleista blogeista enemmän kuin niistä joissa on kaikenmaailman taustaa tai pohja on tumma, teksti vaalea. Kirjoitat myös hyvin ja teksti on sopivan kokoista. (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän tästä :) Mulla itseasiassa on uusi banneri hyvää vauhtia tuloillaan, yksi kuva vain uupuu vielä!

   Poista
 3. Ihanat shortsit!! Ja tosi kiva postaus muutenkin :)

  VastaaPoista
 4. tosi kiva postaus ja ihanat nuo shortsit!:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin noista pöksyistä tuli oikein onnistuneet :3

   Poista
 5. Kivasti toteutettu tää postaus ja noi shortsit on hienot! :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.