Lomalla on parasta..

2.3.2016

..heräillä kaikessa rauhassa ilman kiirettä, ja jäädä vielä tämänkin jälkeen hetkeksi sänkyyn pötköttelemään jos siltä tuntuu. Unohtamatta sitä ihanuutta, jos herää auringonsäteiden kutittaessa nenää. Ah.
(Ps. Keksi sille, joka bongaa eniten koirankarvoja lähikuvistani.)


..kun pääsee tekemään pitkiä aamupäivälenkkejä. Jos rauhalliset aamut jo tekee gutaa, niin vielä enemmän tekee se, kun voi ilman aikataulua lähteä ulos vaeltamaan koiran kanssa. Tänäänkin meillä hurahti vahingossa kokonainen tunti, vaikka käytiin heittämässä vain parin kilsan pituinen lenkki. Ilma oli mitä täydellisin - pikkuisen pakkasta ja siniseltä taivaalta helottava aurinko - eikä ajan kulumista huomannut ollenkaan rauhassa köpötellessä.


..palkita itsensä edellisten viikkojen uurastuksesta kunnon mukillisella vaahtokarkkikaakaota. Yleensä sitä on hävyttömän vähän aikaa itsensä hemmotteluun, joten näin vapailla on hyvä korjata tämäkin huutava vääryys. 


..viettää superisti aikaa pienen nelijalkaisen ystävän kanssa. Ja voi että miten Nemo nauttii, kun ei tarvitsekaan jäädä yksin tuntikausiksi vaikka arki onkin, sen verran seurallinen tyyppi tuo on. Tästä syystä eniten haluaisinkin pojalle kaverin, mutta tämä taitaa vielä toistaiseksi jäädä haaveeksi.


..kun on aikaa testata uusia ja vähän työläämpiä ruokaohjeita. Tein eilen ehkä maailman parhaimpia kasvistäytteisiä paprikoita, enkä olisi koskaan voinut uskoa miten herkullisia moiset voivatkaan olla! Kyseinen ohje on kanssa pakko vinkata täälläkin, katsotaan jos lähipäivinä saisin raivattua tälle pienen hetken. 


..opiskella omaan tahtiin ja jaksamistaan kuunnellen. Meillä luennoilla tykitetään asiaa niin tiuhaan tahtiin, että sitä on sula mahdottomuus sisäistää täysin samalla kertaa, joten tämä vaatii jonkin verran itsenäistä opiskelua. Kaiken kukkuraksi meillä häämöttää ensi viikolla kaksi tenttiä sangen haastavista aiheista, joten on sinänsä enemmän kuin jees, että näihin on aikaa valmistautua rauhassa. Toki tämän takia melkein kokonaan vapaa intensiiviviikko menee vähän höhlästi ohi sen täyslepäilyn kannalta, mutta onneksi aikaa jää myös rentoiluunkin kunhan tarpeeksi tehokkaasti opiskelee. Ajattelin jopa illalla heittäytyä niin hurjaksi, että voisin vaikka katsoa jonkun leffan heittäen aivot narikkaan ja säästäen pänttäämistä vähän loppuviikollekin. 

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ehdottomasti paprikoiden reseptiä tänne! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mahtia jos löytyy kiinnostusta, koitankin tänään raivata tälle operaatiolle aikaa :-)

   Poista
 3. Alko tulla jo ikävä viime viikon hiihtolomaa haha :D. No onneks tää kouluviikko meni suht nopeesti eikä enää oo kuin pari viikkoa pääsiäiseenkään ;D Ihana postaus!! :)

  Ilona // www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ja totta - onneksi pääsiäinen on jo ihan nurkan takana!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.