8 X Lately

6.6.2016
» Olen kokenut totaalisen rentoutumisen ja löytänyt suorastaan zenmäisen olotilan vapaapäivieni ansiosta. Siis kuinka hyvältä voikaan tuntua neljä kokonaista putkeen olevaa vapaata, jolloin saa vetää päikkärit juuri silloin kuin hyvältä tuntuu, sekä tehdä kaikkea sitä mistä oikeasti nautii.


» Tosiaan duunissa on tullut vietettyä tunti jos toinenkin. Viimeiset pari viikkoa on paahdettu 6/7 päivää viikossa kuudesta kymmeneen tuntia per päivä, joten aika on ollut ehkä vähän tiukilla. Moisesta syystä johtuu siis sangen jäätävä hiljaisuus täälläkin päin. Hyh olkoot, ei enää ikinä tällaista. En kuitenkaan viitsi valittaa, koska lukuvuoden jäljiltä heikohkolta näyttävä tilini on tästä rupeamasta erittäin kiitollinen.

» En tiedä tällä hetkellä hullaannuttavampaa tuoksua kuin kukkiva luonto. Olen varmasti pihalla taapertaessa hulvaton näky, kun vähän väliä pysähdyn tunkemaan nokkani milloin mihinkin pusikkoon. Kielo ja syreeni ovat ehdottomia lemppareitani, enkä voinut eräs aamukaan vastustaa kiusausta ottaa pikkuista nippua ensimmäisenä mainittuja tapauksia tien poskesta mukaan kotiinikin.


» Seurakseni on lyöttäytynyt kovin ikävä vaiva - abauttiarallaa kokonaan tulehtunut olkapää, toinen puoli niskasta, osa rintalihaksesta ja sitä rataa. Tämä tarinahan alkoi siis jo huhtikuussa, kun vedin lenkillä erittäin taidokkaat lipat pienellä jäätyneellä maapläntillä (en edelleenkään pysty käsittämään miten onnistuin saamaan varmaan ne ainoat jäljellä olevat jääkiteet kenkäni alle) ja molempien jalkojeni lähtiessä vasemmalle oikea käteni joutui ottamaan koko tällin vastaan. Pari ekaa päivää käsi teki kuolemaa, mutta lepäillessä se kuitenkin lutviutui lähestulkoon normaaliksi asti melko pian. Nyt tuo perkele on sitten uudelleen samassa pisteessä kuin silloin pari kuukautta sitten, ja tänään fyssarivierailulla vahvistui epäily jonkin olevan kehnosti. Koko olkapääni on itseasiassa niin tulehtunut ja tätä mukaa kaikki siellä oleva sen verran turvoksissa, että oikean käpälän peukalon ja etusormen väli sekä pieni alue kaulassakin saavat osakseen kirvelyä jonkun hermon ollessa jumissa tuolla kaiken turvotuksen keskellä. Superia, sanoisinko.

» Eräänä kauniina vapaapäivänä viime viikolla leivoin ehkä maailman parhaan porkkanakakun. En ole itseasiassa koskaan leiponut omineni kyseistä kaakkua, mutta onneksi tämäkin huutava vääryys tuli korjattua. Voi jumpe, maistuisi melkein toinenkin tähän heti perään. Ei tosin sillä, että olisin ensimmäisen version vetänyt kokonaan yksin, apujoukkoja löytyi kyllä!


» Onko kukaan muu vilukissa palellut ilmaston muututtua suorastaan arktiseksi niihin helteisiin katsottuna? Täällä ainakin on yksi tutisija. Yhdessä yössä kymmeneen asteeseen tippunut lämpötila oli sen verran kamala shokki, että melkein tuli kaivettua talvitakki ja pipo takaisin esiin kaapin perukoilta. Mutta ei jotain niin huonoa ettei jotain hyvääkin - viileässä ilmassa viipotetun ulkoiluhetken jälkeen on aivan ihanaa kääriytyä sohvalle viltin sisään lämpimään.

» Olen löytänyt uudelleen rakkauden kirjoja kohtaan. Joskus taannoin olin ihan haka lukemaan, mutta se harrastus on jotenkin vain jäänyt. Jostakin syvältä mielen perukoista tuli yllättäen pari päivää takaperin kaipuu hyvälle opukselle ja selkeästi syystäkin. Tuija Lehtisen mahtavat kirjoitustaidot veivät nääs mennessään sen sileän tien kirjan avattua. Saa nähdä kauanko menee, ennen kuin tämäkin kaksi stooria omaava kirja on käyty läpi.


» Viime aikoina olen ollut maailman onnellisin tuosta omasta nelijalkaisesta hupakostani. Nemo oli muutaman päivän hoidossa vanhempieni luona pitkien työpäivien takia (eihän raukan rakko olisi kestänyt matkoineen niitä paria 11 tunnin duunipäivää), ja taas sitä huomasi kuinka tyhjä ja hiljainen koti on ilman töpöttävien tassujen ääniä. Niitä surkuja hetkiä unohtamatta, kun ei herätessä voikaan napata sitä pehmopalloa kainaloon aamuhaleille. On se pieni tyyppi vain kaikin puolin parasta mitä voikaan olla.

8 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus! Tällaset ns. päivitykset on kivoja. :-D Ja tosi harmillista tuo sun olkapää/käsi, toivottavasti paranee pian!

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla, että moinen nappasi :) Tämä olkapään kohtalo tosissaan on erittäin ikävä mutta toivotaan todella, että se paranee pian. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Ihana postaus! Tällaisia olisi kiva lukea enemmänkin. Samaistun tuohon lämpitilojen tippumisfiilikseen :D. Heti, kun ehti tottua helteisiin, niin onkin yhtäkkiä 10 astetta lämmintä

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi juku, kiitos paljon! Sanopa muuta - tympeää, että juuri helteiden makuun päästessä ilmat alkoi muistuttaa ihan syksyä :D

   Poista
 3. Aaaahh, fiilaan niin hyvin sinut tutisija! Siis olen ihan kohmeessa koko ajan. :D Aivan ihana postaus tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa jäätynyt :D Pitäkäämme siis molemmat kaikki sormet ja varpaat ojossa, että lämpö palaa pikimiten! Kiitos superisti postauskehuista :)

   Poista
 4. Oi miten kivat kuvat♥ Täällä ilmottautuu myös yks vilukissa haha! :D

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.