HKI PART 1

15.7.2016
T-shirt - By meikä | Jeans - Nilla | Coat - VeroModa | Shoes - Nike | Bag - Forever 21

Koska kesän ohjelmisto on näyttänyt varsin tyhjältä ja nämä samat vanhat hoodit alkoivat kyllästyttää, päätettiin siskon ottaa ja lähteä käymään extemporereissulla Helsingissä ilman mitään sen suurempia suunnitelmia. Sen kuin varattiin Onnibus-liput ja sitten menoksi. Ja vaikka epäspontaani luonteeni onkin vailla vertaansa, niin ei-missään-määrin-suunniteltu matka olikin oikeastaan aivan supermahtava. On yllättävän letkeää antaa vaan kinttujen viedä sinne minne ne ikinä vain kuljettavatkaan, käydä tankkaamassa arpomalla valitussa paikassa ja pällistellä vain kaikkea mikä näyttää kivalta.

Pääkaupunkiseudulle saavuttiin kahden hujakoilla ja kotia kohti linjuri lähti iltayhdeksältä. Tässä välissä oli oivasti aikaa vaeltaa ympäri kaupunkia, välillä istahtaa alas nauttimaan kesäpäivästä ja auringosta, napsia kivoja matkakuvia ja niitä otoksia, joille voi vatsakrampin partaalla nauraa vielä pitkään, sekä tehdä pikakierros muutamaan kauppaan. Mitään mukaan kelpaavaa ei tosin löytynyt, mikä olikin ihan suotavaa - eipähän tullut enempää kannettavaa ja matkabudjetin pystyi sijoittamaan hyvillä mielin pelkästään safkaamiseen. Todella harvoin käyn kylillä syömässä, joten oli mukavaa vaihtelua ensin käydä nappaamassa välipalapatongit ja -toastit, erikseen vielä kahvitella ja myöhemmin syödä kunnon lämmin ruoka. Illansuussa testaamamme Chico's osoittautuikin aivan mainioksi tapaukseksi, ja quesadilla-annokseni oli mahtava sekä makumaailmansa että kokonsakin puolesta. Nälkä siis ei tosiaankaan jäänyt, vaikka en annosta pystynyt edes kokonaan selättämään. Murkinoinnin jälkeen oli hyvä lähteä ilta-auringon saattelemana hiljakseen kävelemään takaisin kohti bussilaituria ja yksinkertaisesti nauttia olostaan ilman kiirettä taikka puolikasta huolen murentakaan. Koko komeudessaan päivä oli ihan huippu, ja jos vain suinkin aika riittää niin moinen pitää ehdottomasti tehdä vielä tämän vuoden puolella uudestaan. 

2 kommenttia

 1. Tosi kauniita ja ihania kuvia! :) Ja just tämmösen extempore-reissut onkin musta niitä parhaimpia, onneks Onnibussi on niin edullinen että tämmösiin vois oikeesti olla varaakin :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja toden totta, tällaiset reissut ovat suorastaan huisin mahtavia, kun voi vain tehdä sitä mikä sillä hetkellä tuntuu hyvältä :-) Suurkiitos Onnibussille, kun edukkaat hinnat jopa mahdollistavat moisen toteuttamisenkin!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.