Aromi Liquid Lipstick

9.8.2016

Saanko esitellä uusimman rakkauteni - Aromin mattapintaiseksi kuivuva nestemäinen huulipuna. Muita punia en enää käytä, se on vissi. 

Taannoin alkaessani tarkemmin miettimään minkämoista pakkelia sitä kasvoille tuleekaan laitettua, niin heräsin johonkin toiseen todellisuuteen. Koska eläinystävällistä kosmetiikkaakin on tarjolla, niin miksen vaihtaisi L'oréaleja ja MACejä (tai no jälkimmäistä onneksi vain yksikössä) sellaisiin. Yksi tämän myötä tulleista päänvaivoista oli hurahtamiseni huulipuniin ja ikävä myöntää mutta ehdin jo kovasti tykästyi tuon MAC:in Velvet Teddy-huulipunani laatuun ja kestävyyteen. Enkä mitään kamalampaa tiedäkään kuin huulipuna, joka ei pysy siellä missä pitäisi. Kulutin tuntikausia etsien netin välityksellä uutta hyvää merkkiä, kunnes viimein jo epätoivon partaalla tärppäsi. Mikäs se tämä tällainen Aromi Beauty on?

Hetken aikaa tutkittuani kyseistä kosmetiikkabrändiä ja Googlattua kuvia punista vinkkasin siskolleni, että tilattaisiinko yhdet ihan vaikka vain kokeiltaviksi. Tämä onneksi innostui heti ja pokkanaamalla laitettiinkin yhdet tilaukseen. Hintaa tälle päähänpistolle ei onneksi tullut kuin 20€ posteineen per nenä, joten harmitus huonosta laadusta ei olisi ollut niin valtava. Tosin pienintäkään pettymystä ei ollut havaittavissa postipaketin avaamisen ja ensitestaamisen jälkeen. Huulipunat ovat ensinnäkin täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia, mikä oli se juttu mitä halusinkin. Tämän lisäksi levittäminen on maailman helpointa ja väri asettuu todella tasaisesti, sekä itse tavaraa tarvitsee vain pienen aavistuksen verran (ihan todella siis puikosta saa reippaasti kaapia ylimääräiset punat purkin reunaa vasten valumaan takaisin tuubin sisuksiin). Parinkymmenen sekunnin päästä puna onkin täysin kuivunut mattapintaiseksi (mutta ei silti kuivata piiruakaan!), eikä se muuten lähde minnekään. Sitä voi täysin huoletta olla vahtaamatta peiliä joka kymmenes sekunti, ja nätisti syödä sekä juodakin ilman leviämisvaaraa. Rasvainen ruoka toki tekee tehtävänsä, mutta muuten väri irtoaa huulista vain meikinpoistoaineella. 

Arvata saattaa, ettei ensimmäinen Rich Rosewood-sävy jäänyt ainoaksi, vaan tilattiin parin viikon päästä muutama muukin yksilö. Ensimmäinen tilaus tehtiin Cocktail Cosmetics-verkkokaupasta UK:sta, mutta heidän hyljätessä PayPalin maksutavoista tilattiin toinen satsi Jenkeistä Aromi Beauty:n omilta sivuilta. Tätä kautta saatiin kaiken kukkuraksi kiva voimassa ollut kesäale ja raaskin hyvillä mielin tilata kolme uutta punaa, Desert Taupe, Stella Rosae sekä Terra Cotta. Upposihan rahaa näihin silti jonkun verran, mutta yhdenkään sentin menettämistä en kadu. En sitten yhtään, sillä nämä ovat parasta mitä tiedän tällä hetkellä 

4 kommenttia

 1. Rakastuin juuri tuohon Desert Taupe sävyyn, must have!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan täydellinen sävy näin vaatimattomasti sanoen :-D

   Poista
 2. Ihania sävyjä! Löysin sun blogin juuri ja tykästyin paljon! Uusi lukija täällä! :) x

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.