Arkea pakoon

19.9.2016
Vasta maanantai menossa ja silti jo iltapäivällä tuntui siltä, että nyt pitää päästä jonnekin, jossa voi unohtaa aivan kaiken. Vain kuunnella hiljaisuutta, hengittää raikasta syysilmaa ja tassutella eteenpäin. 


Tämä syksy ja opinnot ovat lähteneet jotenkin aivan extreme rankasti käytiin. Deadline pukkaa jos jonkinnäköisestä raportista ja esityksestä jokaiselle viikolle ainakin kuukaudeksi eteenpäin, ja vaikka osa näistä onkin hyvällä mallilla, niin silti ne tekemättömät työt meinaa pyrkiä muistuttelemaan olemassaolostaan koko ajan. Viikonloppuna sentään pystyin hieman hölläämään, mutta petollinen maanantai ikävine ajatuksineen tulvahti varsin vahvasti heti aamutuimaan esiin. Luennotkin tuntuivat ylitsepääsemättömän kamalilta, vaikkei niitä ollut kuin neljän tunnin verran. 

Onneksi tälle päivälle sentään sattui maailman ihanin ilma - suloisesti pikkuisen lämmittävä aurinko ja kylmä mutta raikas tuulenvire. Tarpeeksi kun viitsi vetää kaulaliinaa kaulaan ja paksua hupparia päälle, niin palelusta ei ollut enää tietoakaan. Oli suorastaan kohtalo juuri tänään suunnata nokka (tai noh, nokat) kohti muuan suoputakkoa ja lähteä tänne tunniksi seikkailemaan vailla päämäärää. Vain kävellä hiljaa kun tuntui siltä, lässyttää koiralle tämän söpöillessä, taikka heittää mukahauskaa läppää kanssavaeltajalle. Kotiin palatessa olo oli kuin uudella ihmisellä aiempaan verrattuna, ja kirkkaammalla mielellä kaikki näyttää sekä tuntuukin yksinkertaisesti paremmalta ja helpommalta. Varsinkin nyt, kun saa suihkun raikkaana iltateemuki vieressä istua ja kirjoittaa ajatuksia ulos tästä loppujen lopuksi varsin mukavasta päivästä. Kyllä se arki voi näköjään olla ihan kivaakin, jopa myös se kaikkien kammoksuma ja muutenkin niin hirvittävä maanantai. Pitää vain osata ottaa ja lähteä hetkeksi rauhoittumaan kun siltä alkaa tuntua. 

2 kommenttia

  1. Ihanan rentouttavat kuvat!♥ Upeat otokset oot kyllä saanut otettua :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! <3 Ja se on kyllä totta, että hetki raittiissa ilmassa ja rauhallisessa luonnossa voi pelastaa kamalankin päivän.

    http://saras-day.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.