Golden print

7.9.2016

Vihdoin tämän kotikolosen olohuone alkaa näyttää juuri siltä miltä pitääkin. Yhden taulun jos vielä viimeistelisi, nikkaroisi hyllykön sohvan viereen sekä kiinnittäisi uutukaisen lampun kattoon, niin kaikki on mallillaan. Pakko sanoa, että tämä vapaa puolitoistaviikkoinen on tullut enemmän kuin tarpeeseen ja energiaa on jäänyt kodin ehostamiseen yllin kyllin - tämä kun on ollut ikuisuusprojektina puoli kesää. Eilen vielä vikana lomapäivänäni (iik, parin tunnin päästä tieni käy takaisin koulun penkille) otin urakaksi ommella viime viikolla hankkimistani kankaista uudet päälliset sohvatyynyille, ja pariin tapaukseen halusin sutaista piristykseksi vähän kultaista pintaa. Ai että miten paljon rakastankaan kangasvärejä, niillä saa aikaan vaikka mitä mukavaa, kunhan jaksaa nähdä himpun verran vaivaa. Nämä kaksi kaverusta tuskin jäävät ainoiksi, vaan syksyksi voisi hyvinkin töpötellä oranssikirjavat lehtikuosit parin muun tyynyn koristeeksi. Kun kontaktimuovista tehty sabluuna on paikallaan ja kaikki ikävä työ näin ollen tehty, on erittäin terapeuttista istahtaa vain alas tuputtelemaan väriä paljastamaan tuleva kuvio. Ihan tulee lapsuus mieleen, kun tällöin aamupuuroa syödessä lemppari pupulautaselta joka kerta oli aivan yhtä jännitävää odottaa, että mikäköhän kuva sieltä puuron alta loppujen lopuksi paljastuukaan. Samat vibat tulee tässäkin hommassa ja huisia onkin vihdoin jännäilyn jälkeen nähdä lopputulos. Sitä unohtamatta, kun saa viimein viimeistelyjen jälkeen luomuksensa omalle paikalleen komeilemaan.

8 kommenttia

 1. Vau miten ihanalta näyttää!♥ Upeet päälliset :)

  VastaaPoista
 2. Wow, tosi upeet päälliset! Inspiroivaa tejstiä, tekis itekki mieli alkaa tuputtelemaan itselle jotain, mutta mun kädentaidoilla epäonnistumisprosentti ois täysi sata :D

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kehuista! Huisia kuulla jos teksti sai inspiroitumaan, ala ihmeessä tuunaamaan vanhoja tyynyjä jos yhtään nappaa. Niistä tulee aivan varmasti upeita :-)

   Poista
 3. Tosi ihanat pääliset! Meinasin jo kysyä että mistä ostit :D Todella upeet

  VastaaPoista
 4. Noi tyynynpäälliset on aivan ihanat! Vautsi :-)

  ~ Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin’

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.