Onnelliseksi tekee just nyt

6.1.2017

Maanantaille varattu kampaaja-aika. Edellisestä näyttää olevan kulunut rapiat neljä kuukautta, joten ehkä oli jo korkea aikakin varata lempparikampaaja pariksi tunniksi tekemään kuontalolleni vähän tukkataikoja. Saksien en taida tällä kertaa antaa sauhuta niin paljoa mitä viimeksi, mutta tälle ei-minkään-väriselle sävylle voisi tehdä jotakin villimpää.

Superlevännyt ja hyvä fiilis. Olen ollut koko lomani yksi nukkumatti ja vetänyt joka yö hirsiä taju kankaalla vähintään yhdeksän tunnin verran. Rankka syksy on laittanut kropan ilmeisesti aika koville, joten vapaaviikot tuli enemmän kuin tarpeeseen. 


Se, että nuo reilun parinkymmenen asteen pakkaset sattui juuri tähän saumaan, kun ulos ei tarvitse mennä kuin kolmesti päivässä käyttämään koiraa pikkuisilla kävelyillä. Lopun ajan voikin viettää lämpimästi sisätiloissa jättimäiseen huppariin kääriytyneenä ja vetää litrakaupalla joululahjaksi saatua uutta lempiteetä.

► Vihdoin alkuviikosta aikaansaatu kukkakauppareissu, jolta mukaani kotiin lähti muutama pikkuinen kasvi. Aloe vera oli ihan ykkösjuttu jonka halusin, mutta sen kaveriksi nappasin vielä pari muutakin tyyppiä. Vähän jotain eloa tähänkin taloon näiden vähän kärsineiden kasvieni rinnalle!


► Joka päivä aavistuksen verran pidentyvä valoisa aika. On maailman ihaninta huomata, miten päivä vain pitenee ja pitenee koko ajan, ja kevät lähenee hurjaa kyytiä. Vielä huisimpaa on, kun päiväsaikaan alkaa oikeasti olla jopa valoisaa ja kuviakin on mahdollista ottaa sisätiloissa ilman kameran jalustalle asettamista ja sitä ainaista pelko hanurissa olemista, että kuinka samea kuvasaldo on tällä kertaa tulossa.

► Uuteen uskoon laitettu keittiö! Ne itsekseen hajoilevat paneelit saivat luvan lähteä ja tämän alta paljastuva puoliksi keltainen ja puoliksi persikkainen seinä sai uutta maalia pintaan. Vielä kun päällystän ruokapöydän uudestaan ja onnistun löytämään juuri ne oikeat verhot, niin pääsen lisäilemään jokusen kuvan lopputulemasta tännekin päin. Jännääjännääjännää!!


► Eilinen Sinkkuelämää-maratonille ja neulomiselle pyhitetty päivä. Onko mitään parempaa, kuin laittaa sarja laulamaan lähestulkoon koko päiväksi ja todeta, että mun ei ole pakko tehdä tänään yhtään mitään. Edellisen päivän kun olin kuitenkin kuluttanut keittiön seinien tasoittamiseen, hiomiseen, taas tasoittamiseen ja taas hiomiseen, sekä viimeiseltään maalaamiseen, niin koin olevani erittäin oikeutettu vain makaamaan sohvalla neulomassa Nemolle villapaitaa. Sentään jotain hyödyllistä tuli tehtyä siinä samalla sarjaa tapittaessa, joten päivää ei voi sanoa täysin "hukkaan heitetyksi", vaikkei lepopäiviä mielestäni voi sellaisiksi koskaan kutsuakaan.

► Kahvi, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Onnellisimmaksi ehkä koskaan tekee, kun voi juoda kahvia siksi, että se on hyvää, eikä siksi, että on pakko pysyä hereillä. Ehkä juuri tästä syystä onkin aivan hykerryttävän autuaallisen taivaallista napata se kahvikuppi käteen siksi, että tämä on yksi niistä pienistä asioista, jotka ovat elämän suola.

10 kommenttia

 1. Nyt on kiva postaus! Tällaisella positiivisella ajattelulla on uskomaton voima. Lisäks hienoa, että positiivisia juttuja voi löytää tosi pienestä :-) Viimeinen paras, kahviaddiktio on vaan se juttu. Itsekin pidin eilen tv-sarjamaratonin. Joidenkin mielestä voi olla ajanhukkaa, mutta kun se on vaan niin rentouttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Se on muuten totta, että elämästä löytää hetkessä paljon iloa tuottavia asioita, kunhan vain asennoituu katselemaan maailmaa oikealla tavalla. Hauska myös huomata, että löytyy muitakin kahvin tosiystäviä ja sarjoja maratonina suosivia tyyppejä! :-D

   Poista
 2. ihana postaus ja suloisia nuo pikkukasvit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pakko yhtyä tuohon itsekin, että nämä pikkuiset kasvini ovat ihan supersuloisia tapauksia!

   Poista
 3. Ihana onnellisuuspostaus, niin positiivinen viba välittyy tästä! :) Näistä tulee itekin paljon paremmalle tuulelle kun niistä ainaisista (säästä) valituspostauksista, joita saa lukee blogeista ihan riittämiin. Ihan jopa otsikkoki pisti vähän hymyilyttämään, onnellisuus on aina kiva asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan superhypermahtavaa, että positiivisuus välittyy myös muillekin! :) Tulee ihan väkisin iloinen olo itsellekin kun kuulee, että jollekulle toiselle on tullut mun tekstistä hyvä mieli :-)

   Poista
 4. Ihanan positiivinen postaus :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Olipa pirteä postaus! Kivaa luettavaa. Ja ihanat viherkasvit! :-D Mä just onnistuin tappamaan taas yhden kasvin, niin pitäisi lähteä ostamaan uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, lohduttavaa kuulla miten muillakin käy välillä pieniä accidentteja huonekasvien suhteen :-D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.