Hello sun

15.2.2017

Kuinka onnellinen voikaan olla kokonaisesta neljästä plussa-asteesta ja auringon paistamisesta kirkkaan siniseltä taivaalta. Ja siitä, kuinka monesta tällaisesta päivästä sitä onkaan saanut viikon sisään nauttia. Tässähän menee väkisinkin kevätfiiliksiin ja mieli täyttyy pastellinvärisistä ajatuksista ja inspiraatiosta. Sormet syyhyää jo niin kovasti kohti kaapin perukoita ja lemppari kesäkuteita, mutta ehkä vielä pitää hetki malttaa neulepaitalookin ja tikkitakin kanssa.

Mulla on tälle keväälle suunnitteilla tosi paljon kaikkea kivaa ja puhelimeni muistio suorastaan pursuaa mahti-ideoita toteutettavaksi aina kun on extra-aikaa. Kerrankin jopa meillä vikassa periodissa nököttävät luennot ovat ihan inhimillisellä tasolla, ja ekaa kertaa koko lukuvuotena ei ole yhtä ainuttakaan iltaluentoa viidestä ysiin (!!!). Ensi kuun puolelta lähtien on itseasiassa aika kivasti läntätty kaikki luennot kolmelle päivälle, ja vaikka päivien pituudeksi tuleekin kokonaista 8 tuntia aikaisine herätyksineen, on silti kutkuttavan ihanaa ajatella niitä neljää vapaapäivää joka viikolle paria poikkeusta lukuunottamatta. Sikäli vielä jos osaa aikatauluttaa harjoitustöiden ja muiden kouluhommien teon tehokkaaksi, niin mullahan on oikeasti hyvin vapaa-aikaa. Aikaa tehdä kaikkea mukavaa, kuten valokuvata, testata uusia ruokaohjeita, blogata, urheilla ja seikkailla ulkona nuuhkutellen tulevan kesän tuoksuja. Hirmutärkeää oman jaksamisen kannalta onkin pystyä pitämään ne pakolliset jutut ja vapaat hetket sopivassa balanssissa, enkä haluakaan enää koskaan joutua samaan tilanteeseen mitä viime vuoden lopulla. Onneksi siis tuleva kevät näyttää tältäkin osin hyvältä. Kaiken lisäksi jo parin viikon päässä häämöttää pieni breikki talviloman muodossa. Mikäs siis tässä ollessa, kun aurinko jaksaa porottaa tähänkin risukasaan. Oi onnea!

Joko siellä ollaan ihan pähkinöinä kevään tulosta? :-)

4 kommenttia

 1. No kyllä ollaan täälläkin, haha! Viikon ajan on paistanut aurinko joka päivä, ja aina kun astun ulos niin leveä hymy vaan nousee kasvoille siitä valon määrästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! On vaikea olla hymyilemättä, kun aurinko porottaa jatkuvasti :-)

   Poista
 2. Se on kyl parasta kun tota valoa alkaa olemaan enemmän. Se nostattaa tosi paljon mielialaa. Tuntuu jotenkin kivemmalta lähteä kouluun kun aurinko on jo noussu jonkun verran :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkän ja pimeän talven jälkeen huomaa tosiaan heti, miten paljon valoisuus tekee energisemmäksi ja iloisemmaksi :) Aamulla herääminenkin on paljon helpompaa, kun valoisa aika alkaa jo seiskan jälkeen!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.