Beigeä ja farkkua

26.5.2017
Asu - Forever 21

Farkkutakkikausi korkattu!
Voi että miten ikävä mulla onkaan ollut tätä kesän lämpöä, jolloin jopa minä vilukissa pystyn lähtemään pihalle mekossa ilman sukkiksia, balleriinat jalassa ja kulutettu farkkutakki päällä. Olen kuullut tosi monen olevan kauhuissaan tästä "kuumuudesta", mutta pakko sanoa, että meikä ainakin on juuri nyt maailman onnellisin. On ihanaa heittää tunkkaiset farkut nurkkaan ja viilettää menemään kevyemmissä kuteissa. Ja koska en kovin monia (hyviä) farkkuja omistakaan, pystyy nyt pikkuisen kasvaneen hame- ja mekkovaraston ansiosta pukeutumaan paljon monipuolisemmin, kun asua ei tarvitse aina rakentaa niiden samojen alaosien ympärille. Tästä beigestä bodycon-mekosta - joka itseasiassa vilahtikin kevään suosikit-postauksessa - tykkään superpaljon, koska sen kanssa on tosi helppo yhdistellä eri takkeja sekä asusteita. Parhaat ostokset onkin juuri niitä, jotka pystyy muuntautumaan moneksi eri tilanteiden mukaan pienellä vaivalla.

Vielä enemmän mieltä ilahduttaa keskiviikkoinen kampaajavisiitti, jolloin alettiin vaalentamaan tummaa ja varsin pitkälle venähtänyttä tyveäni. Kaipasin kesäksi jotain vähän freesimpää, eikä aikaakaan kun vakkarikampaajani kanssa päästiin aika kivaan lopputulokseen jo yhden kerran jälkeen. Tyvikasvuuni päädyttiin vetämään vain tiheää raitaa, jolla sai tosi ovelasti huijattua tummuutta pois. Vielä kunhan vain parin pesun jälkeen raidat sulautuisivat paremmin, eivätkä pomppaisi niin selkeästi esiin. Vaalennuspesu olisi mitä luultavimmin ollut todella työläs huoltaa keltaisen puskiessa esiin alvariinsa, joten tämä vaihtoehto oli ihan semisti mieluisampi. Ja tästä on tosi helppo jatkossa edetä, jos tahtoo enemmänkin mörkkiä lookkia pois!

Joko siellä ollaan ihan kesäfiiliksissä ja kaivettu kepeämpi kuteita esiin talven jäljiltä? :)

13 kommenttia

 1. Waude oot tyylikkäänä <3 Tuo farkkutakki on aivan ihana!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :)♥ Tää farkkutakki tosiaan on silkkaa täydellisyyttä, onneksi päädyin sen kaikkien epäröintien ja mutkien kautta hankkimaan!

   Poista
 2. Tuo sun uusi tukka on tosi freshi ja koko asu ihana kokonaisuus! 5/5 !! :)

  xoxo,
  www.riikkamarian.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! Tukkani on nyt kyllä ihan superkiva, olin ihan hämmästänyt miten hyvän lopputuloksen kampaaja saikaan aikaan :)

   Poista
 3. Aivan ihana asu, varsinkin tuo farkkutakki on tosi cool! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Farkkutakki on kanssa mun yksi lempparivaatteista :)

   Poista
 4. Voi kuinka ihana asu! Tuo laukku on niin kiva! Itse en ole vielä vaatteita vaihtanut kesäisempiin, täällä kun on vielä aika vilposet säät :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti kehuista! Toivotaan todella, että sinnekin tulisi kesävaatekelit pian :)

   Poista
 5. Toi takki on kyllä magea! Ehkä vähän harmittavasta kohdasta rikki edessä, tuntuu siltä ettei olisi tarkoituksella tosta kohtaa :) Itellä myös yksi ihana farkkutakki jo monta vuotta vanha ja edelleen palvelee hyvin!

  https://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kulutukset ovat takissa tosiaan ehkä vähän turhankin randomisti, mutta tykkään siitä silti tosi paljon :) Farkkutakit ovat nimenomaan siitä kivoja, että niitä pystyy hyvin käyttämään vuosi toisensa jälkeen, eivätkä ne (ainakaan tähän mennessä) ole poistuneet muodista :)

   Poista
 6. Löytyipäs sattumalta oikein kiva blogi! :) Sulla on mielettömän kiva tyyli! <3 Jään lukijaksi ehdottomasti :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.