Kesäloma?

12.5.2017

Mä en oikein vieläkään pysty sisäistämään sitä, että toinen lukuvuosi AMK:ssa on nyt ohi. Jotenkin sitä on edelleen koko ajan pelko persuksissa, että enkai ole unohtanut mitään ja mitähän sitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Olen ollut itseasiassa koko viikon kipeänä ja maanantai-iltana saikin käydä semisti puolikuntoisena väsäämässä vikan uusintatentin. Tiistaina sitten pamahti pieni kuume niskaan ja vasta tänään on eka edes vähän terveempi päivä. Koko viikko on mennyt siis aikalailla sohvan pohjalla maatessa ja vähän väliä sieltä on säpsähtänyt ylös, että eihän mulla ole varaa vaan lojua näin. Siinä sitten pikkuhiljaa se on aina valjennut, että onhan mulla tähän täysi oikeus. Kaikki velvollisuudet on tältä erää hoidettu ja voin hyvillä mielin keskittyä pelkästään lepäämiseen ja itseni paranteluun. Ja Netflix-maratoniin, heh.

Vielä edellistäkin vähemmän päähäni uppoaa se, että mulla ei ole ensimmäistä kertaa seitsemään (7!!) vuoteen kesäduunia. Tai ainakaan vielä ei ole moista ilmaantunut ja huonoltahan tämä alkaa näyttää. Jätin tänä vuonna hakematta ravintolahommia sun muita fyysisesti raskaita duuneja ja keskityin lähettämään hakemuksia nykyisen oman alani työpaikkoihin, mutta tuuri ei tällä kertaa näköjään ole ollut mun puolella. Ravintola-alalta on toki aina töitä löytynyt ja viime kesänäkin olin kahdessa eri raflassa töissä, mutta se oli sen verran kivuliasta hommaa rikkinäisen olkapääni takia, että moista kokemusta en halua enää koskaan. En oikein tiedä millä fiiliksellä tässä mennään, koska taloudellisesti ajateltuna tilannehan on vähän kökkö, mutta onnea on mahdollisuus kesäopintoihin ja näin ollen myös opintotukeen. Ihan lirissä ei siis sentään olla. Toisaalta taas on pakko sanoa, että ajatus mahdollisuudesta oikeasti elää tänä kesänä ja viettää vapaita viikonloppuja on äärimmäisen kutkuttava. Se, että on oikeasti aikaa, energiaa, intoa ja nimenomaan vihdoin mahdollisuus tehdä niitä asioita, joista on monen monituista edellistä kesää saanut vain haaveilla. Mun summer bucket-lista onkin tuota pikaa valmis, joten eiköhän palata näihin kesäpuuhiin ihan omana osionaan.

Sen lisäksi, että vapaa elämä kuulostaa kovin houkuttelevalta, olen jotenkin tosi onnellinen siitä, että mulla on vihdoin aikaa panostaa myös blogiini. Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta mulla on ollut aivan järjetön ikävä tätä puuhaa. Kuvausmiljöön suunnittelua ja sommittelua, kuvien ottamista ja muokkaamista, kirjoittamista, sekä sitä huippufiilistä, kun saa vihdoin julkaista tuotoksensa. Se vaan on parasta ikinä ja tänä aamuna kun heräsin suhteellisen ok:ssa kunnossa päätin, että tänään on se päivä, kun haluan laittaa pisteen tälle blogitaukoilulle. Sen inspiraatiotulvan iskiessä puhelimen muistioon tuli monta ihanaa kevät- ja kesäpostausideaa, jotka vain odottavat toteuttamista. Enkä muuten malta odottaa itseni saamista sen verran kuntoon, ettö pääsisin näiden kimppuun!

Onko sulla jo kesätöitä vai meinaatko lomailla? :-)

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.