Summer bucket list 2017

1.6.2017

Haudihou kesäkuu! Olen NIIN valmis tänään alkaneelle uudelle kuukaudelle ja toivottavasti myös pian palaaville kesäkeleille, tälle kesälle laatimaani summer bucket list:iä unohtamatta. Listan kohtia miettiessäni yritin pitää yllä mielikuvaa, että mitä haluan tehdä parin seuraavan kuukauden aikana. En tahdo ottaa näinkin spessulle kesälle yhtään ylimääräistä stressiä, mitä aikaisemmat kesät ovat olleet aikalailla pullollaan - ekaa kertaa kun piiiiiiitkiin aikoihin jopa mulla on aikuisten oikeasti lomaa kesätöiden uupuessa! Tosin ei sillä, 15 opintopisteen arvoiset kesäopinnot pitää kyllä varmasti skarppina, mutta aikaa on saletisti yllin kyllin toteuttaa seuraavan listan kohtia. Kenties syksymmällä palaamme asiaan vielä sen verran, että onnistuinko ruksimaan kuinka montaa kohtaa tehdyksi?


SUMMER BUCKET LIST 2017

♥ Heitä talviturkki - viimeksi se on tainnut lentää pois niskasta 2 kesää sitten
 Käy festareilla
 ..ja tee siellä uusia Mc Kavereita
 Linnoittaudu mökille vähintään pariksi päiväksi, mieluusti vielä ilman somea
 Vie tarpeettomat vaatteet kirpputorille ja käy lahjoittamassa jäljelle jääneet eteenpäin vaikka Punaiselle Ristille
 Löydä uusia hyviä ruoka- ja leivontaohjeita
 Opettele jokin cool taito, vaikka shufflaus
 Käy piknikillä


 Noudata uutta elämänohjebiisiä: Gasellit - Imus, äläkä enää koskaan sorru fraaseihin "en kehtaa" tai "en uskalla"
 Houkuttele kavereita mukaan road tripille
 Hanki kunnon rusketus
 Löydä uusi lukemisen arvoinen kirja(sarja)
 Veneile paljon 
 Laita parveke kesäkuntoon ja hanki sinne paaaljon kukkia
 Suorita kevätsiivous loppuun
 Tuunaa ainakin pari vanhaa vaatetta ja kokeile uusia tuunaustapoja


 Opettele soittamaan kitaralla jokin uusi kappale kokonaan alusta loppuun
 Selviydy kesäopinnoista kunnialla ja saa ainakin yksi femma
 Käy poimimassa marjoja ja sieniä 
 Valvo koko yö
 ..ja ihaile auringonnousua
 Kasvata yleiskunto takaisin viime kesän tasolle ja jaksa heittää loppukesästä x km pituinen lenkki kokonaan hölkäten/juosten
 Valokuvaa PALJON (ja hanki uusi objektiivi)
 Pidä kotona aina vähintään yksi tuore kukkakimppu luonnon kukkasista


Minkälaisia juttuja sun kesäsuunnitelmien listalta löytyy? :)

12 kommenttia

 1. Ihana postaus ja kivoja suunnitelmia sun listalla! :) Mulla on tiedossa paljon töitä nyt kesäksi, mutta road trip ois tarkotus myös tehdä ystävien kanssa - sitä ootellessa siis!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Ihan mahtavaa, että olet saanut kesätöitä, onnea siitä!! Road trip ystävien kanssa on ihan superi idea kesälle, mikä sen parempaa kuin lähteä frendien kanssa tien päälle pitämään hauskaa :-)

   Poista
 2. Tosi ihania suunnitelmia, varsinkin tuo kukkakimppu luonnon kukista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luonnonkukkasilla saa ihanasti kesäistä ilmettä kotiin, eikä tarvitse edes kauppaan lähteä kun kukkia löytyy ihan lenkkipolkujen varreltakin :)

   Poista
 3. Itse aika aktiivisesti siivoan omaa vaatekaappia ja lahjoitan Facebookissa roskalava-ryhmillä tavaraa mikä minulle on arvotonta ja käytettyä, mutta on helposti toiselle aarre :) Näin voit myös itse vaikuttaa siihen kuka oikeasti saa tavaran käyttöön. Helposti pystyy etsimään perheen tai henkilön, joka on vähäosainen ja tarvitsee tavaraa käyttöön :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, oletpa ihana ihminen! ♥ Kiitos tästä Faceobookin ryhmävinkistä, pitääkin katsoa löytyykö meiltäpäin jotakin tämän kaltaista toimintaa :)

   Poista
 4. Ihania suunnitelmia sulla! Ite en oo tehnyt mitään bucket listiä, mutta sait mut innostumaan ideasta, ehkä kirjaankin jotain ylös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan mahtavaa kuulla, että listani inspiroi sinuakin kirjoittamaan joitakin kesätoiveita ylös :) Näin ne myös muistaa koko kesän ajan, eivätkä ne alkukesän haaveet pääse unohtumaan ja pahimmillaan jää toteuttamatta. Syksyllä on ikävä muistaa joku kevään/alkukesän mahti-idea, jota ei muistanutkaan kesällä tehdä :c

   Poista
 5. Aivan ihanat kuvat tässä! ♥ Tuo paita on niin söpö ja näiden fiilis ihanan harmoninen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Itsekin olen aivan yllättäen tykästynyt tämän tyylisiin paitoihin :-D

   Poista
 6. Tosi kauniita kuvia! Itsellä ei ihan kamalan paljoa oo aikaa hengailla nyt kesällä, koska oon koko kesän elokuuhun saakka töissä. Jossain välissä on kuitenkin pakko käydä piknikillä koiran kanssa! :D talviturkinkin voisi heittää, olen vain niin armoton vilukissa, että olen sen viimeksi heittänyt noin 5 vuotta sitten!

  Kalpea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti löydät töiden ohella aikaa ainakin koirapiknikille, parempaa kesäsuunnitelmaa ei olekaan kuin napata koira mukaan eväsretkelle! :D Haha lohduttavaa, että löytyy muitakin kylmän veden välttelijöitä :-D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.