Oodi kesälle

14.7.2017

Kun kesä valuu näin villiä vauhtia eteenpäin, pysähtyy sitä pakostakin miettimään kuinka ihanaa aikaa kesä on. Ja miten ajatuskin syksystä kauhistuttaa tällä hetkellä. On parasta päätyä aamulenkillä toteamaan, että takki päällä on liian kuuma auringon pilkottaessa siniseltä taivaalta lämmittäen niin suloisesti. Kesäisin jopa sade on ihanaa, eikä pieni (tai isompikaan) tihkusade haittaa yhtään metsäpolkuja tallatessa eteenpäin. Ja voi vitsit miten sateen jälkeen ilma onkaan raikas.Olen aina ollut enemmän kesäfani kuin vaikkapa liputtanut kevään tai syksyn puolesta. Tykkään toki näistäkin molemmista, mutta kesäisin vaan kaikki on paremmin ja olo on inspiroituneempi. Syksyisin saattaa hyvinkin kuluttaa vapaapäivänsä lojuen sohvalla puoli päivää, kun taas suvena ei millään malta tuhlata aikaansa tekemättömyyteen. Eikä moinen edes huvitakaan. Vaikka kuinka olenkin ollut puoliksi lomalla koko kesän tähän mennessä kesäopintojen ohella, ei mulla silti taida olla ollut yhtä ainuttakaan tylsyyden täyteistä päivää. Kyllä sitä aina keksii jotakin puuhaa - kavereiden kanssa treffailua, rannassa kävelyä, koiran kanssa pelleilyä, blogihommia, kouluhommia ja ties mitä.

Top - Forever 21 | Cardigan - H&M | Shorts - H&M | Shoes - Forever 21 | Bag - Forever 21 | Watch - Votch

Nyt kun heinäkuukin alkaa olla puolessa välissä tulee väkisinkin pieni kääk-fiilis aika ajoin, kun kesä on jo näin pitkällä. Touko- ja kesäkuu meni ihan hurauksessa ohi ja nyt vähän jännittää käykö tämän kuun kanssa samalla lailla. Onneksi jäljellä on vielä elokuu ja puolet heinäkuustakin, joten ei se kesä nyt kuitenkaan taida loppua ihan näillä näppylöillä. Välillä pitää vaan muistaa kaiken kesämenon ohessa pysähtyä olemaan ja nauttimaan näistä just nyt meneillään olevista hetkistä. Ja ah-niin-ihanasta kesästä.


Onko sulla millainen suhde kesään atm? Kaipaatko jo syksyä vai saisiko kesä jatkua vielä kaaaaauan?

10 kommenttia

 1. Aivan ihanat kuvat ja vielä ihanampi asukokonaisuus! Ihastuin tohon paitaan♥♥
  Kesää voin kuvailla vain yhdellä sanalla: rakkaus. Sama on mulla. Muutkin vuodenajat on ihania omalla tavallan, mutta kesä on aina se jota odotan innolla, jonka pois menoa suren ja jonka aikana elän täysillä. Kai se johtuu valosta ja lämmöstä, jota täällä Suomessa on niin vähän

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan superisti! :) Olet luultavasti täysin oikeassa siitä, miksi kesä on niin tärkeä ja miksi sen loppuminen on aina extrememälsää. Vaikka toki syksy on omalla tavallaan kivaa aikaa ja ainakin mulle tarkoittaa aina ns. uutta alkua, tuo se kuitenkin mukanaan pitkän ja pimeän ajanjakson. Onneksi kesää on vielä edessäpäin sen verran, että ehtii hyvin tankata valoa ja energiaa itsensä täyteen :)

   Poista
 2. Ihana kesäinen asu <3 Itellä oikeestaan koko kesä on mennyt töissä, jotka jatkuu vielä elokuun alkupuolelle. En oo oikeestaan kerinnyt nauttimaan yhtään kesästä kunnolla, niinkuin aikaisempina vuosina :D Ihan hassua. Mä niin vaan toivon, että elokuussa ois vielä lämpimiä päiviä, jotta kerkeis nauttimaan vielä hetken verran auringosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kesätöissä on hyvät ja huonot puolensa, ja valitettavasti noihin huonoihin kuuluu kesän ohi hurahtaminen ihan täysiä. Täällä ainakin on peukut ja varpaat ojossa, että elokuu olisi ihanan lämmin ja aurinkoinen, että sinäkin ehtisit nauttia kesästä edes pikkuisen :)

   Poista
 3. Ei vitsit miten ihana asu! ♥ Rakastuin täysin!
  Mä tykkään kesästä tosi paljon. Mua alkaa ahdistamaan pelkkä ajatuskin kylmästä ja pimeästä talvesta. Kesä sais mun mielestä jatkua niin paljon pidempään :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Pakko kanssa itsenkin sanoa, että Suomen kesä on kyllä valitettavan lyhyt (ja viileä). Toisaalta asian voisi koittaa taas kääntää positiivisemmaksi siten, että ehkä näin lyhykäinen kesä opettaa nauttimaan jokaisesta lämpimästä hetkestä täysillä :)

   Poista
 4. Aivan ihana asu! <3 Toivoisin, että kesä jatkuisi vielä pitkään, kun alkukesäkin oli niin kolea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Täällä kanssa samat toivomukset, pidetään peukkuja että loppukesä olisi superlämmin :)

   Poista
 5. Mä oikeastaan tykkään kaikista vuoden ajoista tosi tasapuolisesti! Jokaisessa on omat hyvät puolensa ja mun mielestä on vaan niin siistä, että meillä on neljä vuodenaikaa. Nuorempana sitä vaan ootti kesää, mutta nykyään mä osaan ottaa kaikista ilon irti täysillä, eikä mua harmita että kesä vielä joskus vaihtuu syksyyn. Ja sitten talveen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että osaat nauttia kaikista vuodenajoista! Itsekin olen vanhemmiten oppinut arvostamaan sitä neljän eri vuodenajan tuomaa rikkautta. Syksy osaa olla ihan kivaa aikaa, kun luonto on niin kaunis ruskan ansiosta ja tällöin tee maistuu superhyvältä. Talvikin on jees, joulufani kun olen :-D Silti on pakko sanoa, että kesä vie kyllä voiton tässä vuodenaikojen välisessä battlessa :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.