Photo feed / Aug

31.8.2017

Vihoviimeisiä hetkiä viedään elokuulta, joka on ollut aivan mahtava. Vaikka vika viikko onkin tuntunut jo ihan syksyltä koleutensa vuoksi, on elokuussa silti ollut niitä ihanan lämpöisiäkin päiviä, jolloin on saanut ladata akkunsa täyteen auringonvaloa. Nämä päivät ovat olleet otollisia varsinkin mökkeilylle ja täällä onkin tullut vietettyä luvattoman paljon aikaa tässä kuussa. Tämän lisäksi viime viikot ovat kuluneet piknikhommissa, synttärimeiningeissä, saadessa kesäopinnot päätökseen, rentoutuessa, valokuvatessa vikoja kesäisiä räpsyjä, nauttiessa t-paitakeleistä ja vähän jo fiilistellessä syksyäkin. Vaikka kesän loppu vähän hirvittääkin edelleen, on silti syksyn alkaminen ihan jees. Tai tähän lopputulemaan olen vihdoin päässyt, kun olen tarpeeksi psyykannut itseeni positiivisuutta tulevaa varten. Ainakin syksy on hyvä aloittaa sillä, että takana on ihanaakin ihanampi kesä, jonka suloisten muistojen varjolla jaksaa astua uuteen vuodenaikaan. Joten siis kiitos huikealle elokuulle ja tervetuloa syyskuu, olen valmis!

Mun tulevia syysrientoja pystyy seuraamaan Instagramista nimimerkillä @hhennv

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia, käyn seurailemassa sinua :) mun tili on lähinnä vain selfietä kun en jotenkaan osaa fiilistellä tai ottaa kaikesta mitä ympärilläni teen niin noita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Eihän se ollenkaan haittaa - musta on vaan kiva, että jokaisen Instagram-feed on omistajansa näköinen ja siellä on niitä kuvia, joita sinne haluaa laittaa :)

   Poista
 2. Tosi nättejä kuvia kaikki, nuo linnut ovat aivan ihania! 😍

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nuo pikkutipuset tosiaan olivat aivan mahdottoman suloisia ♥

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.