PHOTO FEED / SEPT

30.9.2017

Syyskuun vikaa viedään, huh! Kulunut kuukausi tarkoitti mulle ennen kaikkea paluuta arkeen ja rutiineihin, joista oli kesän aikana päässyt lipsumaan pois. Toisaalta mä olen sellainen ihminen, joka jollakin kierolla tapaa tykkää sopivissa määrin rutiininomaisesta elämästä, joten paluu raiteille oli oikeastaan aika kivaa. On mukavaa, kun päivissä on taas tietty rytmi ja viikonloput tuntuu viikonlopuilta. Tämän lisäksi mullakin on koulu ekaa kertaa koko näiden opintojen aikana vähän iisimpää, jolloin aikaa jää myös elämiseen - mitä oikeasti rakastan ihan älyttömän paljon. Kaksi aikaisempaa opiskeluvuotta on mennyt niin tiiviisti kampuksella ja nenä kiinni kirjoissa, että on enemmän kuin suotavaa vaihtelua pystyä välillä myös nauttimaan olostaan ja tuosta superkauniista syksystä normiarjen ohella. Olenkin käyttänyt aikani ihanaakin ihanampiin aamupalahetkiin, viettänyt useammankin tovin vaan hengaillen himassa teemuki kourassa (ja vaihtanut välillä jopa päiväkahvini teehen), valokuvannut ulkona, sekä potenut yhden viikon jopa flunssaakin. Vikana mainittua lukuunottamatta syyskuu on ollut jättehyvä, ja tästä onkin hyvä jatkaa huomenna lokakuun puolelle.

Miten sun syyskuu hurahti?

4 kommenttia

 1. Kuinka suloisia kuvia, varsinkin tuo koira ❤ Minun syyskuuni vilahti ohi kouluhommia tehdessä, villasukat jalassa hyvää teetä juodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Kouluhommista tulee muuten kertaheitolla kivempia, kun niiden parissa pakertaa teen ja villasukkien kera :D

   Poista
 2. Ihanat kuvat, sulla on todella kaunis feed. On totta jotenkin että syksyllä viikonloput alkaa taas olemaan arjen pelastus ja tuntuu haa parhaalta ku voi olla tekemättä ihan mitään!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! Viikonlopuissa on tottavie arjen tultua se aivan oma, ihana tuntunsa :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.