SUNDAY MOOD

24.9.2017

Pakko myöntää, että arjen tullessa kesän jälkeen takaisin kuvioihin, on viikonlopuissa taas ne omat kutkuttavat vibansa. Kesälomaillessa tämä pääsi melkein jo unohtumaan, mutta ehkä juuri siksi se tuntuu nyt entistäkin paremmalta. Aamuisin voi koko viikon kestäneeseen herätyskelloon heräämisen sijaan nukkua niin pitkään kuin nukuttaa ja jäädä vielä tämänkin jälkeen sänkyyn hetkeksi loikomaan omien murujen kanssa. Aamupalankaan kanssa ei ole mikään kiire, vaan voi kaikessa rauhassa väsätä superherkullisen smoothiebowlin ja innostua hifistelemään sen koristelun kanssa. Jos jotakin rakastan niin ruoan ulkonäköön panostamista. Onhan se nyt vaan fakta, että hyvältä näyttävä annos myös maistuukin paremmalta. Sitä unohtamatta, kuinka ihanaa on pysähtyä vielä hetkeksi tsekkailemaan omaa aikaansaannostaan ja napata vielä parit kuvatkin, jotta muutkin voisivat saada ruokainspiraatiota. 

Jotenkin tänä sunnuntaina mulla on ihan spessuenerginen fiilis. Olen ollut koko turkasen viikon kipeänä ja päivät on mennyt lähestulkoon vain nukkuessa. Tällä viikolla ei sentään ole siis tarvinnut herätä aikaisin saikkupäivien takia, mutta sen sijaan luksusta aamuun toi terve fiilis pitkästä aikaa. Tiistaista perjantaihin nukuin valehtelematta 16 tuntia vuorokaudesta, koska jäätävä päänsärky ja ikävä olo ei sallinut kropan tehdä mitään muuta kuin levätä. Tästä johtuu siis tällä kertaa pieni hiljaisuus täällä päin, mutta onneksi nuo kurjat hetket ovat takana päin. Nyt on taas jälleen hyvä olla ja pihalla on maailman siistein syyssää. Aurinko paistaa niin äärimmäisen suloisesti, että mun on ehkä aivan pakko pyytää poikaystävää lähtemään päiväkävelylle meidän kotikaupungin linnoitukseen. Ehkäpä kamera pääsisi myös mukaan, jotta muistikortti saisi vähäsen täytettä.

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita! ☺

10 kommenttia

 1. Olipa ihania kuvia!

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia! Noista oikeen paistaa se rento sunnuntaifiilis ♥ Näin syksyllä kyllä tosiaan osaa nauttia viikonlopuista ihan eri tavalla, mä oon itse vuorotyössä ja niiin toivoisin että viikonloput ois aina vapaata että sais nauttia. Mutta ehkä sekin aika tulee! Ihanan oloinen blogi sulla ja tosi nättejä kuvia :)

  http://fasciner.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä kauniista sanoista ♥ I feel you, itsekin vuorotyötä tehneenä viikonloppujen vietto töissä on tullut harvinaisen tutuksi. Toivottavasti säkin pääset nauttimaan jossakin vaiheessa normaalista arkirytmistä :)

   Poista
 3. Jo on herkullisen näköinen aamu!

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
 4. Super kauniita kuvia♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vitsit mikä ihana aamupäivä siellä on ollut <3 Upeita kuvia!!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.