LUUMUNVÄRINEN OPEN SHOULDER-NEULE

18.10.2017
Sweater - Forever 21 | Jeans - Dr Denim | Bag - H&M | Shoes - Spirit Store?

Tästä aivan ihanasta luumunvärisestä, olkapäät paljastavasta neulepaidasta on tullut yksi tän vuoden ehdottomista syyssuosikeistani. Mun mielestä syksyyn vaan kuuluu kaikki viininpunaisen ja violetin sävyt paremmin kuin mihinkään muuhun vuodenaikaan. Jotenkin tästä paidasta ihan huokuu mielettömän kivat syysvibat jo värinsä puolesta mutta myös olemukseltaankin. Tykkään violetista muutenkin tosi paljon ja ehkä myös siksi tää paita miellyttää silmääni. Aivan sairaan kiva yksityiskohta on musta avonaiset olkapäät, jotka antaa tälle neuleelle ilmettä ihan toisella tavalla kuin jos olkapäät olisivat "kiinni". Off shoulder-paidat nousi kesällä esiin pitkän tauon jälkeen ja tuli niitä itsekin käytettyä varsin usein, niin siksi on mukava jatkaa tällä linjalla vähän kesymmin nyt myös syksylläkin. Paidan kaveriksi nappasin tällä kertaa mustan linjan lopussa asussa, mikä toimii itseasiassa aika hyvin. Mun oli aivan pakko päästä nykäisemään jalkaan pitkästä aikaa nämä rakkauskenkäni, jotka ovat siis vuosia ja taas vuosia vanhat, mutta edelleen tosi hyvässä kunnossa. Ehkäpä syy lienee siinä, että järin käytännölliset nämä ei normiarjessa ole, eivätkä näin ollen olekaan olleet ahkerassa käytössä. Silloin tällöin on kuitenkin maailman ihaninta vetää korkeat korot jalkaan ja tepastella menemään. Ja olla välillä jopa ihmisen mittainen.

Mitkä on sun mielestä syksyyn sopivimmat värit?

10 kommenttia

 1. Tykkään off shoulder -paidoista tosi paljon ja tuo sunkin oma näyttää tosi kivalta ♥ Mulla ei hirveästi tuon värisiä paitoja ole, joten olisi kiva saada omaankin vaatekaappiin tuon värinen paita. Tykkäisin myös käyttää enemmän korkokenkiä, koska oon myös tosi lyhyt, mutta harmikseni en osaa kunnolla kävellä korkokengillä :/ Tosi ihana asu siis kaikinpuolin!

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon asukehuista ♥ Jos sulla ei ole ennestään viininpunaisia/luumunvärisiä paitoja, niin kannattaa käydä hommaamassa oma vielä kun niitä on kaupat ihanasti pullollaan! Moisia ei juurikaan tarvitse edes etsiä, kun niitä tulee lähestulkoon joka vaatekaupassa vastaan (jes!). Korkkareilla kävelyä pystyy onneksi treenaamaan - laita mahdollisimman usein kotona ollessa korkokengät jalkaan ja näin kävelyä pystyy harjoittelemaan ilman yleisöä :-D Kyllä se siitä alkaa luonnistumaan :)

   Poista
 2. Oi tosi kiva asu!! ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asu! Luumu ja viininpunainen on ihania syysvärejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa ihanimpien syysvärien kanssa :)

   Poista
 4. Itsellänikin on muutama off shoulder -paita, mutta niitä ei ole tullut hetkeen enää käytettyä. Ehkä pitäisi kaivaa ne tuolta kaapin pohjalta takaisin käyttöön! Tosi kiva tuo sun off shouldef -paita!😊

  https://piiakristiina.blogspot.fi/?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kaivaa nuo paitasi esiin! Niillä saa luotua kivasti vähän poikkeutta sääntöön mitä syyspukeutumiseen tulee ;) Kiitos vielä paitakehuista, tää on tottavie aivan sairaan ihana!

   Poista
 5. Ihana! Mullakin vastaava mutta harmaa :) Voisi hankkia eri värejä!

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi että, harmaana moinen kuulostaa muuten aivan mielettömän kivalta ♥

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.