PHOTO FEED / OCT

31.10.2017
IG: @hhennv

Lokakuun viimeistä viedään halloweenin parissa!
Mulla on takana tosi ihana lokakuu, joka oli täynnä kaikkea mahdollista kivaa. Tää parhain syyskuukausi on inspiroinut mua ihan hurjasti, ja olenkin tuosta mielettömän kauniista ruskasta ottanut vaikutteita niin pukeutumisessa, kuvien sommittelussa kuin leivonnassakin. Kuluneet viikot on saaneet mut lämmittämään uunin jopa kolme kertaa leipomista varten (mikä on varmaan enemmän kuin viimeiseen puoleen vuoteen yhteensä) ja siellä on paistunut omena- ja kurpitsapiirakat sekä syksyisen oranssin macaronit. Lokakuuhun vaan jotenkin kuuluu syksyisen ulkonäön ja maun omaavat leivonnaiset, eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Onneksi olen sentään saanut apua näiden tuhoamisessa, eikä kaikkea ole tarvinnut suinkaan popsia yksin! Viilenneiden ilmojen myötä on ollut mahtavaa saada kääriytyä suloisen lämpimiin neuleisiin sekä kaulaliinoihin, joiden värimaailma myöskin on pyörinyt pääsääntöisesti ruskan sävyjen ympärillä - niin viininpunaisessa kuin oranssissakin. 

Kului mun lokakuu itseasiassa muutenkin kuin vain syksyä fiilistellen - elämäni kun sai melko jännän käänteen aloittaessani itsenäisenä ihonhoitokonsulttina jokunen viikko takaperin! Tästä jos mistä olen aivan superinnoissani, kun kaikki on vielä uutta ja niin mahdottoman jännää. Eikä sitä tässä vaiheessa osaa yhtään edes aavistaa, että minne asti tää tie oikein vie ja mitä on tulossa. Se tekee tästä entistäkin kutkuttavampaa. Mulla on vahvasti sellainen tunne, että tää on just sitä pientä extraa, jota kaipasin  normiarjen kylkeen. Pari vikaa viikkoa onkin saanut ohjelmaa myös näiden juttujen opiskelussa, ekan oman ihonhoitotilaisuuden pitämisessä sekä eilen koulutuksessa ja pikkujoulumeikki-illassa. Tää matka on saanut huikean alun, enkä malta odottaa mitä kaikkea pääsen vielä kokemaan. Huomenna alkava (rehellisesti sanoen varsin mälsä) marraskuu on heittämällä vähemmän ikävä, kun sitä pääsee viettämään tän jännyyden parissa. Unohtamatta tietysti sitä, että heti halloweenhommien jälkeen saa jouluhypetys virallisesti alkaa!

Miten sun lokakuu hurahti?

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3 Ja hei, marraskuusta voi vielä tulla aika tosi jees! Toivotaan ainakin (ei kuulu munkaan lempparikuukausiin).

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Totta puhut, eihän sitä koskaan tiedä mitä tää marraskuu tuo tullessaan :) Lähdetään ainakin liikenteeseen positiivisella asenteella!

   Poista
 2. Ihana kollaasi, kaikki kuvat on niin upeita! Ootan kyllä innolla joulua ja sitä kunnon hypetyksen aloittamista! :D♥ Tuo ihonhoitokonsulttina olo kuulostaa kyllä tosi kiinnostavalta, se kuulostaa alkaneen sulla tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ♥ Täällä ollaan kanssa ihan pähkinöinä tulevasta joulunajasta, melkein voisi kaivaa kuusenkin jo esiin :-D Konsultin ura on tottavie parasta mitä mulle on hetkeen tapahtunutkaan, ja tää matka onkin onneksi alkanut tosi mukavasti :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.