PHOTO FEED / NOV

30.11.2017
En ole ihan varma mitä kuluneista viikoista pitäisi sanoa. Marraskuu on kuitenkin aina, noh, marraskuu - deadlineja, harmautta, sadetta ja pimeyttä. Arvata saattaa, että näistä seikoista johtuen marraskuu ei ole koskaan ollut mikään mun lempparikuukausi, mutta kyllä siitä silti joka vuosi selvitään kunnialla läpi. Mun kuukautta on lohduttanut suunnattomasti joulun lähestyminen ja jouluhifistelyt aloitinkin jo hyvissä ajoin kuun alussa. Se on vaan sellainen juttu, joka auttaa jaksamaan kaiken keskellä. Joulukuusi on viritetty jo aikapäiviä sitten paikoilleen, kuten myös valtaosa muistakin koristeista. Jouluhömpän lisäksi marraskuuhun mahtui muun muassa kauan himoittu kampaajakäynti, mummolareissu, visiitti Ikeassa, parin uuden huonekalun kokoamisurakka, rästitentti, harjoitustöitä, luentoja, vapaapäiviä keskellä viikkoa, sairastelua ja haalarikemuja. Vähän kaikkea on siis tullut koettua ja näiden hommien parissa vikat neljä viikkoa onkin kulunut loppujen lopuksi aika kivasti. Siltikään mua ei rehellisesti ollenkaan haittaa, että huomenna startataan joulukuu ja sanotaan heipat marraskuulle. Näin on just hyvä.

Missä fiiliksissä sun marraskuu kului?

2 kommenttia

  1. Marraskuu on aika synkkä kuukausi, mutta onneks se sisältää aina mun synttärit ja mun ja miehen vuosipäivän joten jotain piristystä löytyy aina. :) Joulua odotellessa täälläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillähän on kivasti juhlia piristämässä marraskuuta :) Kuukaudesta tulee heti paljon mukavampi, kun siellä on noin ihania ilonaiheita!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.