JOULULAHJOJEN PAKETOINTIA

21.12.2017

Mä oon NIIN lomalla!
Kävin eilen tekemässä vikan tentin kampuksella ja tänä aamuna kiiruhdin käymään kaupungillakin hankkimassa vikat joulujutut. Nyt kaikki on aika hyvällä mallilla ja voin hyvillä mielin keskittyä vain kivoihin juttuihin - kuten joululahjojen paketointiin. Oon aina rakastanut lahjojen paketointia ja joka vuosi oon varannut tälle ihan oman hetkensä, jolloin sytytän ihanimmat tuoksukynttiläni, laitan joulumusaa soimaan ja keskityn vaan fiilistelemään. Lahjojen kääriminen kivoiksi paketeiksi on jollakin tapaa niin rentouttavaa puuhaa, ettei siitä voi kuin nauttia. Ja vielä kun samalla miettii, että tykkääköhän lahjan saaja tästä, lisää se koko hommaan omat kutkuttavat vibansa.


Tänä vuonna halusin mennä lahjojen kanssa vähän maanläheisemmissä merkeissä. Tavallisesti käytössä on ollut ties mitä punaisia tonttupapereita, mutta viime jouluna sain juuri sopivasti käytettyä ne vanhat tapaukset loppuun. Nyt oli siis hyvä tilaisuus käydä hankkimassa muutama uusi lahjapaperirulla. Ensin ajattelin ottaa ihan vain perusruskean paperin, mutta vieressä oleva vähän kultaiseen taittava rulla vei voiton kotiin. Tässä samalla sain idean tän vuoden kaavasta ja nappasin mukaani vielä tän kultaisen kuusikuvioilla painetun paperin. Naruiksi pääsi tällä kertaa jo entuudesta kotoa löytyneet paperinarut, jotka toi mun mielestä aivan mielettömän kivan ilmeen paketeille kultaisen paperin kanssa. Vielä loppusilauksena ujutin nauhan alle kanelitangon ja pienen pätkän kuusen oksaa. Näistä tuli supersuloisia paketteja, jotka sai vähän joulun tuoksuakin osakseen koristeiden avulla. Itse ainakin olen lopputulokseen tosi tyytyväinen ja nää on hyvä sujauttaa aattoaamuna kuusen alle odottelemaan avaajaansa!


Millaisiin kääröihin sä laitoit lahjat tänä vuonna? ☺

6 kommenttia

 1. Ihan superkauniit paketit! <3 Ihana idea käyttää kuusen oksia koristeena! :)
  Mun paketit ovat tänä vuonna tosi perinteiset ruskean paperin, juuttinarun ja karkkitangon avulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Oi, karkkitanko on kanssa aivan mielettömän ihana koristeidea!

   Poista
 2. Noi paketit ovat niin ihania♥ Itseasiassa mä en oo vielä paketoinut lahjoja, joten etsiskelen nyt vielä viime hetken inspiraatiota. :) Viime vuonna tuli paketoitua lahjat maanläheisemmin, joten samalla teemalla mennään varmaan myös tää vuosi! Noi kuusenoksat ja kanelitangot ovat ihania pieniä yksityiskohtia <3

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa paketoida lahjoja - mullakaan ei suinkaan ole vielä jokainen paketissa :) Maanläheiset lahjakääröt on muuten tosi jees!

   Poista
 3. Oii nää on kyllä niin nätit!♡ Tällaisista pidän kyllä enemmän kuin niistä ruskealla paperilla paketoiduista! Ite paketoin tänä vuonna harmaalla paperilla, jossa oli punaisia sydämiä, tähtiä ja muita koristuksia. Harmaakin toi vaihtelua perinteiseen punaiseen paperiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥ Päädyin itsekin samaan lopputulemaan kuin sä, että kultainen on ehkä kuitenkin ruskeaa kivempi :) Tuo sun harmaa paperi kuulostaa tosi suloiselta!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.