PHOTO FEED / DEC

30.12.2017

Voi mikä suloinen joulukuu onkaan takanapäin! Kuten ehkä muutamaan otteeseen on tullut ilmi, mä rakastan joulua aivan mielettömästi. Kaikki joulussa vaan on niin ihanaa ja tunnelmallista, ja joulukuu onkin ehdottomasti yksi vuoden suosikkikuukausista. Tänä vuonna oli harvinaisen kivaa, että mulla oli oikeasti aikaa nauttia joulunalusajasta - viime vuonna kun koko kuukausi meni paahtaessa aamusta iltaan kouluhommien parissa viikonloppuja myöten. Nyt sainkin fiilistellä joulua ihan huolella, kun arki sujui melko leppoisissa merkeissä. Tää kuukausi sisälsi ennen kaikkea nauttimista valkoisesta joulunajasta ekaa kertaa vuosiin, lukuisia kaakaohetkiä, hurjasti matkustelua niin kotimaassa kuin Tallinnassakin, pikkujouluja, jonkin verran tenttikirjojen parissa vietettyjä tunteja, jouluista leipomista, pikkuisen shoppailua, sukulointia sekä jouluhifistelyä noin muutenkin. Mun on pakko sanoa, että vikat 30 päivää on olleet kokonaisuudessaan aivan ihanat. Kun vuosi on saanut näin hyvän päätöksen, ei tulevaa kahdentoista kuukauden settiä voisi ottaa vastaan tän rennommin mielin. 

Millainen kuukausi sulla on ollut? 

10 kommenttia

 1. Ihanan joulusia kuvia! Ite ajattelin julkasta tän tsaman tyyppisen postauksen huomenna :D Sun joulukuu on kyl ollu tosi ihana. Ite pitkästä aikaa myös nautin tosi paljon kaakaota, kun sitä tuli vihdoinkin ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jouluun kyllä vaan jotenkin kuuluu kaakao, vaikka sitä ei muulloin joisikaan tai tekisi edes mieli :D

   Poista
 2. Tästä feedistä välittyy kyllä olennainen eli joulun tunnelma <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuvat! Joulu oli tänä vuonna kyllä tosi ihana, vaikka aattona mulla olikin hieman sairas olo. Onneksi se ei kuitenkaan iskenyt päälle. Hyvää uutta vuotta sulle!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Onneksi selvisit joulusta ilman kunnon sairastelua, jouluna on superkurjaa olla kipeänä :( Ihanaa uutta vuotta myös sulle ♥

   Poista
 4. Sulla on niin ihana raikas feedi! Just mukava seurata :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! ♥ Mulla oli aika tapahtumarikas vuoden viimeinen kuukausi :D Vielä kuukauden ensimmäisen viikon olin harjoittelussa päiväkodilla ja sen jälkeen olikin aika taas palata koulunpenkille viikoksi, kunnes alkoi joululoma. Joululoman alkajaisiksi mentiin viikonlopuksi Helsinkiin ja käytiin Ultra Bran konsertissa ♥ Loppukuukausi menikin sitten perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sofia ♥ Sulla onkin ollut huisin paljon kaikkea joulukuulle ja tuo keikka varmasti oli aivan mahtava aloitus lomalle :) Tällaisen kiirekuukauden jälkeen loma muuten varmasti teki entistäkin höpömpää! Ihanaa uutta vuotta myös sulle!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.