4 X LATELY

20.1.2018

Tasan viikko sitten vietettiin mun synttäreitä päivällä täynnä ohjelmaa. Päivä sujui kivasti kakkukahvitellessa siskon kanssa ja illalla taas istuttiin iltaa meillä tupa täynnä huipputyyppejä. Lainasin porukoilta viimeksi siellä käydessä Aliaksen mukaan, joten osa iltaa kului myös pienen pelihetken äärellä (Alias pitkästä aikaa oli muuten ihan sairaan hauskaa!). Baarin tanssilattia pääsi myös kulutettavaksi viittä vaille pilkkuun saakka, joten päivä kokonaisuudessaan oli kyllä aika well spent!

Pakko myöntää, että mä oon ollut jotenkin aivan järjettömän väsynyt viime viikkoina, eikä oikeastaan mikään ole jaksanut kiinnostaa. Olen aika varma, että yksi iso syy uupuneeseen oloon on puhtaasti tää vuodenaika ja pitkään kestänyt pimeys. Se syö voimavaroja ihan hurjasti. Vielä kun yhtälöön lisätään vuoden alussa alkanut ja edelleen vähän läsnä oleva flunssa, niin en ihmettele yhtään tätä väsähtynyttä fiilistä. Toivon todella, että pääsisin tästä eroon ja pian sittenkin, koska rehellisesti mua ärsyttää aivan suunnattomasti tää jatkuva ameeban tasolla oleminen. Ja se, että yhtä ainoatakaan päivää viikkoon en ole jaksanut ilman päiväunia. Jospa tänään luvassa oleva reipas ulkoilupäivä ja seuraavan kohdan kropan suursiivous sanoisi heipat tälle turhuiselle ololle. 


Lähinnä just tän jatkuvan väsyneen fiiliksen ja muutenkin huonosti safkatun ajan jälkeen päätin aloittaa detox-kuurin - vieläpä elämäni ensimmäisen sellaisen. Nyt kun takana on joulu, kaverin läksiäiset, uusi vuosi ja tosiaan viimeiseltään synttäritkin, niin myönnän, ettei ruokavalio ole ollut aivan sieltä parhaimmasta päästä. Ja tää viikon verran kestänyt hulluväsy on ajanut siihen, ettei safkaamiseen ole jaksanut panostaa juuri yhtään, joten voin vain uskoa kroppani huutavan jeesiä. Eritoten toivon, että tää kuuri auttaisi nostamaan mun vireystasoa huomattavasti. Hetken Googlailun jälkeen törmäsin Petra Korven laatimaan Heartbeats Detox-kuuriin, josta löysin kokemuksia muun muassa Annika Ollilan blogista. Tää vaikutti sellaiselta kuurilta, joka voisi olla mulle jopa ihan mieluinen. En ikimaailmassa voisi kuvitellakaan eläväni päiväkausia mehu- tai smoothiepaastoilla, vaan mäkin nimenomaan kaipaan hampaille tekemistä syömisen aikana. Huippua tässä detoxissa onkin nimenomaan se, että tän aikana saa syödä, ja että annokset koostuu pääsääntöisesti tuoreista raaka-aineista. Nyt mulla on toka päivä menossa ja jännityksellä odotan mitä tää tuo tullessaan!


Tällä viikolla muutaman kerran pilkahtanut aurinko on herätellyt kevätinspikseni talviunilta. Kuten myös tän aamun herätys ysiltä siihen, että tajusin ulkona olevan valoisaa jo siihen aikaan. Niinku mitä?! Päivät on valostuneet ja pidentyneet ihan silmänräpäyksessä ja se jos mikä on aivan huisinhienoamahtavaa. Heti kun tällaiset seikat sisäistää, tulee hirveä hinku lähteä hankkimaan kotiin uusia viherkasveja ja katsella maailmaa taas hetken pastellinväristen lasien läpi. Rakastan kevättä mielettömän paljon just sen mukanaan tuoman inspiroituneen olon takia, ja tietäähän se tietty myös lämpöä, auringonpaistetta ja eloon heräävää luontoa. Eikä talvikuukausia ole enää jäljelläkään kuin vajaa puolet, joten voiton puolella ollaan jo siinäkin määrin. Jipii!

Jacket - Vero Moda | Beanie - Gina Tricot | Scarf - Cubus | Jeans - Dr. Denim | Shoes - Andiamo | Gloves - H&M

Mitä sä olet puuhannut viime aikoina? ☺

6 kommenttia

 1. Tää pimeys on kyllä tosi ankeeta ja voimia vievää, mutta onneksi koko ajan on valostumaan päin! Tosta detox-kuurista ois kiva kuulla enemmän, kunhan oot saanu sen päätökseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, koko ajan onneksi mennään kesää kohti! Mahtavaa kuulla, että tää detox kiinnostaa :) Ajatuksissa oli käydä vähän läpi tätä enemmänkin täällä blogin puolella, kunhan vaan saan homman finaaliin :)

   Poista
 2. Kevään tulo on kyllä ihanaa <3 En malta oottaa, että koulunkin jälkeen näkyy vielä kunnolla aurinkoa! Ihana asu :)

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuskin noin massiivisesta valostumisesta saa täälläkin sukat ihan pyörimään jaloissa! Onneksi siihen ei mene enää kauaa :) Kiitos vielä asukehuista!

   Poista
 3. Ihana toi pipo ja sopii sulle niin hyvin! :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.