EASY LIKE SUNDAY MORNING

28.1.2018

Onko mitään leppoisampaa kuin sunnuntaiaamut? Tuskin. 
Sunnuntait kuuluu heittämällä viikon parhaimpiin päiviin, vaikka ne vähän kenkun maineen ehkä omaavatkin. Olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että kaikki riippuu ihan siitä, miten sunnuntaihin asennoituu - ja mä ainakin otan ne puhtaasti rentoilun kannalta. Sunnuntait on just niitä päiviä, jolloin voi oikeasti vain lepäillä viikon ollessa paketissa ja keskittyä akkujen lataamiseen tulevia arkipäiviä varten. Ja pitkälle venähtäneen sunnuntaibrunssin vietto onkin loistava tapa kruunata pitkä viikko. On parasta ikinä hifistellä tarjoilun kanssa ihan viimeisen päälle jo vain siksi, että onhan kauniiksi (ja herkulliseksi!!) aseteltu brunssipöytä nyt jo itsessäänkin pienen vaivannäön arvoinen. Sitä seikkaa tietty unohtamatta, että hyvältä näyttävä ruoka maistuu miljoonasti paremmalta kuin hutaisten aseteltu. Ehkä kaikista parasta kuitenkin on se, kun tän hetken saa jakaa jonkun toisen kanssa. Mä oon niitä ihmisiä, jotka tykkää ilahduttaa toisia kokkaamalla ja leipomalla, ja sen takia yhteisen herkutteluhetken järjestäminen on kaikin puolin win-win-tilanne jokaiselle osapuolelle. Tai en ainakaan usko, että kukaan pahastuisi pienestä sunnuntaiylläristä, koska onha tää nyt aika täydellinen alku viikon vikalle päivälle.

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita!

8 kommenttia

 1. Ai että noi croissantit näyttää hyviltä♥♥ Tykkään tästä uudesta fontista tekstissä, sitä on kivempi lukea kun on vähän isompaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kroisantit oli muuten tosi hyviä! Testasin ekaa kertaa Danerolles-merkkistä kroisanttitaikinaa, jolle voin antaa lämpimän suosituksen. Kiitos paljon palautteesta ja superhienoa, että tää fontti miellyttää enemmän :) Tykkään itseasiassa itsekin tän selkeydestä tosi paljon!

   Poista
 2. Vitsi kuinka herkulliselta näyttää <3 Ois kyllä itsekin ihana järkätä pitkästä aikaa jonkinlainen brunssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullinen hetki tää toden totta olikin, nam! Kannatan ehdottomasti brunssin järkkäämistä, nää tuo ihanaa luksusta elämään :)

   Poista
 3. Slurps! Vois kyllä joka aamu vetää tommosen :) Meilläki sunnuntai on yleensä perinteinen löysäilypäivä jollon voi kattoo murun kaa kahdestaa jotain kivaa ohjelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin ihan oikea asenne sunnuntain viettoon! Kannattaa ehdottomasti joku kerta lisätä ohjelmien tsekkailun ohelle pieni brunssihetki :)

   Poista
 4. Nam, mikä aamupala!♥ Pitäis itsekin useammin tehdä tuollainen viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam nimenomaan, tää olisi tosi virkistävää vaihtelua tavalliseen aamupalahetkeen nähden! Kannatan tätä sun ajatusta, välillä on kiva satsata vähän enemmän viikonloppuaamuihin :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.