PHOTO FEED / JAN 2018

31.1.2018

Mun tammikuu on mennyt varsin ristiriitaisissa tunnelmissa. Tää vuosi ei alkanut ehkä kaikista parhaimmalla tavalla, kun heti toisena päivänä sairastuin hirveään flunssaan ja kolmantena taas sain kuulla surullisia uutisia kotipuolesta, kun toinen vanhempiemme koira nukkui pois. Hetken jo luulin, että koko kuukausi varmaan tulee menemään aivan penkin alle, mutta onneksi olin väärässä. Kaikki kääntyi lopulta parhain päin ja onneksi sentään kuun puolenvälin paikkeilla elämä alkoi taas ujosti hymyilemään - ja nää iloiset fiilikset jäikin päällimäisenä mieleen tästä kuusta. Iloa tuotti ne perinteiset juhlinnat, kuten mun synttärit ja seitsemäs (!!) vuosipäivä poikaystävän kanssa, joten vähän spessumpaa menoa oli muutamaankin otteeseen. Synttäripäiväni oli huikein vuosiin ja se kului superkivasti aamusta aina iltaan (tai seuraavaan aamuyöhön) asti. Synttäreiden jälkeinen viikko taasen meni tosi uupuneissa tunnelmissa, minkä takia päädyin kokeilemaan elämäni ensimmäistä detox-kuuria (lisää täällä). 5 päivän detoxin jälkeen mun olo oli ihan ylienerginen ja parasta on se, että tää hyvä olo on edelleen läsnä. Siitä pirteän olon tuottamasta ensishokista selvittyä fiilis on sopivasti tasaantunut, enkä enää tutise menemään Duracel-pupuna kuten ekana kuurin jälkeisenä päivänä. Loppukuukausi on ollut ihan huikea, kun puhti on riittänyt päivien rientoihin ja kaikkeen muuhun puuhaamiseen. Tän olon kun saisi ylläpidettyä, niin ensi kuukausikin kuluisi aivan varmasti mielettömän kivoissa merkeissä!

Mitä sä teit tammikuussa? ☺

8 kommenttia

 1. Sulla on kyllä niin ihana feedi, mä löysin sun instagrammin ennen sun blogia :D On kyllä aina ihan kamalaa, kun koiratoverin elämä päättyy, sillä ainakin itse koen ne ihan omina lapsina :/ Mulla on ollut niin sekava tammikuu joka päättyi onneksi onnellisesti :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katri! ♥ Sanopa muuta - on ne koirat vaan niin rakkaita, ja niistä luopuminen on jotain aivan kamalaa. Onneksi sun tammikuu on ainakin päättynyt iloisissa merkeissä! :)

   Poista
 2. Sulla kuulostas kyllä tapahtuneen tässä kuussa paljon kaikenlaista, oikeaa tunteiden vuoristorataa! Onneksi loppupuoli meni paremmin kuin alku♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunteiden vuoristorataa nimenomaan, huh! Onnea on tosiaan se, että loput kuusta sujui tosi mukavissa ja iloisissa merkeissä :)

   Poista
 3. Sun feedi on niin kaunis♥ Kiva kuulla, että sulla jäi tammikuusta kuitenkin hyvä fiilis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superpaljon ♥ Kaikesta huolimatta tammikuusta jäi tosiaan positiiviset vibat päällimmäisenä mieleen :)

   Poista
 4. Hhöh harmi että sun vuosi starttasi noinkin ikävillä jutuilla:( Mutta sieltä sitä sit noustaan eikös <3 Ihania kuvia, sulla on aina niin kauniita ja raikkaan valoisia kuvia instassa että ihan kadehdin;) Täällä tammikuuhun mahtui sellaista ahdistusta ja tympiintymistä, hirveetä matkakuumetta ja niin edelleen. Toki muutamia ihaniakin hetkiä tammikuuhuni sisältyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, sieltähän sitä tosiaan noustaan ylöspäin! :) Iso kiitos Kata kehuista, ihan tässä punastuu ♥

   Sun tammikuu on näemmä pitänyt sisällään hurjasti kaikkea laidasta laitaan! Ihana kuulla, että mukaviakin juttuja on mahtunut kaiken kurjuuden sekaan :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.