HELMIKUUN BUJO

3.2.2018

Tän kuukauden bullet journalin sivut sai inspiraationsa ystävänpäivästä. Jotenkin helmikuusta tulee mulle heti ensimmäisenä mieleen just tää kyseinen päivä, vaaleanpunainen väri ja sydämet. Siitä se visio alkoi sitten pikkuhiljaa muodostumaankin.


Tammikuulle mä unohdin kokonaan tehdä sellaisen kuukausiaukeaman, josta olisi helppo tsekata koko kuun deadlinet, synttärit ja muut menot. Tällä kertaa onneksi muistin ja tästä tulikin heittämällä yksi lempisivuista ihan vaan jo sen kätevyyden takia. Koko kuukaudesta saa yhdellä silmäyksellä kätevän kokonaiskuvan ja tärkeiden juttujen ajankohdat on helppo hahmottaa. Sivun oikeaan alareunaan lisäsin vielä tän hetken lempiquoteni: "If you're sad, add more lipstick and attack." -Coco Chanel. Näiden sanojen inspiroimana on hyvä kohdata meneillään oleva kuukausi!


Kuukausikatsauksen jälkeen lisäsin samanlaisen muistiinpanosivun kuten tammikuullekin - tietysti pinkillä tussilla koristeltuna. Sivulle laadin omat laatikot kuukauden tavoitteille, synttäreille, muistettaville jutuille sekä tuloille ja menoille. Varsinkin viimeisin laatikko oli viime kuussa mielettömän kiva ja näin pysyi hyvin kärryillä rahan liikkumisesta. Olen aikaisemminkin yrittänyt seurata rahankäyttöäni, mutta aikalailla tuloksetta. Bujon avulla onnistuin tässä tammikuussa kuitenkin ekaa kertaa ikinä, mikä on huisin siisti juttu! 


Viime kuussa testatut viikkosivut muuttui tällä kertaa viikkoaukeamiksi. Totesin, että yksi sivu on aivan liian vähän viikon menojen ylöskirjaamiseen, joten siirryin tällä kertaa täyttämään koko aukeaman. Tää toimii ehdottomasti paremmin! Oikean sivun alareunan tyhjä tila pääsi muistiinpanotilaksi blogipostauksille ja Instagramideoille, joille en tajunnut tammikuussa jättää ollenkaan pientä kulmausta sivun nurkasta. Kuten edellisessä bujopostauksessa arvelinkin, niin tää on  tosiaankin sellainen juttu, jossa harjaantuu vain tekemällä. Tosin ei sillä - bujoilu on ihan superkivaa puuhaa, joten pienet kämmit ei haittaa ollenkaan. Ja tässä mennään koko ajan kohti parempia lopputuloksia, kun kokemus siitä, mikä toimii ja mikä ei, lisääntyy koko ajan.


Miltä muiden bujoilijoiden helmikuun sivut näyttää? 

9 kommenttia

 1. Aivan älyttömän suloiset sivut oot bujoon saanut helmikuulle ♥ Mullakin tulee helmikuusta aina mieleen vaaleanpunaisuus ja sydämet :) Sulla on muuten todella kaunis tuo käsiala <3 Yksi syy miksi itse en ole bujoiluun hurahtanut on se, etten omaa yhtään kaunista kirjoitusta :D

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ane ♥ Helmikuussa vallitsee selkeästi vaaleanpunaiset ja sydämelliset vibat! Käsialaa ja eri fontteja voi harjoitella monella eri tapaa, no worries siis jos luonnostaan kalligrafia ei onnistu :) Yksi hyvä kikka on etsiä hyvä fontti, tulostaa tästä aakkosia ja harjoitella kirjainten tekoa kuin ala-asteella kaunokirjoitusta opetellessa! Loppupeleissä tällainenkin teksti onnistuu aika kivuttomasti, kunhan hetken malttaa treenata :)

   Poista
 2. Voi, kuinka ihanat sivut! ♥ Mullakin on käynyt mielessä bujon aloittaminen, mut mäkään en tosiaan omaa kaunista käsalaa, enkä tarpeeksi luovuutta. Ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ella ♥ Rohkeasti vaan kokeilemaan bujoilua, jos yhtään mieltä kutkuttaa moinen ajatus! Bullet journalissa tärkeintä ei ole täydellisyys, vaan musta ainakin parasta on sen tekemisen tuoma hyvä fiilis. Kuten edellisessä kommentissa sanoin, niin eri fontteja oppii treenaamalla ja onneksi on olemassa ihania kuvioteippejä ja tarroja, joilla voi koristella sivuja näyttävimmiksi :)

   Poista
 3. Äää toi on niin nätti!♥♥

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköisiä sivuja ♥ Mulla kanssa vaaleanpunainen teema helmikuussa! :)

  - Kiia // http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia ♥ Meillähän on sitten samanlainen teema helmikuun bujossa, huisia! :)

   Poista
 5. Waau, sulla on niin upea käsiala! ♥ Jokaisen tällaisen postauksen myötä munkin tekisi mieli aloittaa oma bujo, mutta mulla on vaan niin kauhea käsiala, että siitä tulisi ihan kauheaa jälkeä.. :D Mutta ehkä sitä tosiaan harjoittelemalla oppisi!

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.