ILOISEKSI TEKEE JUST NYT..

12.2.2018

..treenimotivaation löytyminen. Mulla on ollut tosi hyvä flow päällä treenaamisen kanssa viime aikoina ja olen oppinut nauttimaan tästä ihan uudella tavalla. Fiilis treenin jälkeen on niin mahtava (ja samaan aikaan tekisi mieli huutaa lihasten tutistessa :-D) kun tietää, että jokainen kerta vie askeleen lähemmäs tavoitetta. Aamutreeneistä on tullut ihan mun lemppareita, kun päivä starttaa tän ja suihkun jälkeen käyntiin supertehokkaasti. Vedin muun muassa sunnuntaiaamuna (jep, sunnuntaina kello 10) niin mielettömän hyvän selkä-, käsi- ja vatsalihastreenin, että oksat pois. Tää toi huikean energiaspurtin heti päivän alkuun!

..perjantaina vietetty jättekiva ilta kaverin luona. Siitä ilmeisesti tietää, että on tulossa vanhaksi, kun baareilun sijaan mieluummin viettää illan mukavasti sohvalla kera viini, naposteltavat ja hyvä seura. Pelattiin me tietty myös vähän Crash Team Racingia (!!!), jonka minä jossakin nostalgiahuuruissa menin PS-storesta vastikään hankkimaan. Oli sairaan kiva viettää iltaa melko pitkästä aikaa vain näin chillaillen ja höpötellen puoli yötä.


..vähän enemmän järjestyksessä oleva bujo. Vietin eilen aamulla hyvän tovin kalenterini ääressä ja laitoin suunnitelmia ylös parille tulevalle viikolle. Siis jos mulla ei ole johonkin konkreettisesti suunniteltu aikatauluja treeneille, postauksille ja koulujutuille, niin on jotenkin aivan äärimmäisen vaikea pysyä ruodussa näiden kanssa. Opparin aiheanalyysikin on ollut suunnitteluvaiheessa jo ihan liian pitkään, vaikka mulla onkin sen kanssa aika selvät sävelet. Tällä viikolla onkin tarkoitus lähteä kirjastoon lainaamaan vino pino opuksia aiheesta ja koittaa tehdä edes ajatuskartta analyysistä.

..eka jääkiekkopeli livenä katsottuna. Veljeni lupasi viedä mut synttärilahjaksi katsomaan meidän kotikaupungin joukkueen peliä ja lauantaina olikin tän h-hetken aika. Tää oli tosi siisti kokemus ja pelin seuraaminen oli ihan silleen semisti erilaista kuin telkkarista katsottuna. Tunnelma paikan päällä oli kanssa aivan huikea ja se jo pelkästään oli kokemisen arvoinen juttu.


..kahden viikon päässä häämöttävä loma. Mulla taitaa olla itseasiassa 2 viikkoa vapaata, sillä loman jälkeisellä tenttiviikolla ei ole yhtä ainuttakaan tenttiä. Tää vapaa tulee aika tarpeeseen, sillä sen jälkeen alkaa melko tiivis vika luentosatsi tätä tutkintoa (!!) ja luultavasti suuntaan tästä suoraan 10 viikon työharjoitteluun. Loman jälkeiset seuraavat 4 kuukautta tulee siis olemaan aika täynnä, joten akkujen lataus täydeksi asti on paikallaan tulevaa koitosta varten. Enkä loppukesän ohjelmastakaan tiedä vielä mitään, että jatkuuko duuni vai pyhitänkö ajan opinnäytetyölle. Se jää nähtäväksi!


Mitä iloisia juttuja sun elämässä on just nyt? ☺

4 kommenttia

 1. ihana kuvat ja iloiset ajatukset!:) mut iloiseksi tekee oppari joka on viimeistelyä vaille valmis vihdoinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Oi että, tuosta saavutuksesta voi todellakin olla ihan superiloinen! :)

   Poista
 2. Hyvä treeniflow on kyllä niin piristävä juttu! Onpas näissä kuvissa ihana muki♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit - loistava treenimoodi on kyllä jotain niin inspiroivaa! Toi muki on munkin mielestä aivan ihana :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.