HETKI OMAA AIKAA

26.4.2018

Pakko myöntää, että nyt tuntui tosi oudolta avata Bloggerin tyhjä tekstikenttä auki ekaa kertaa piiiitkiin aikoihin. Tai ainakin tuntuu siltä, että viime kerrasta on about tuhat vuotta. Koko huhtikuu on ollut ihan superkiireistä aikaa ja varsinkin nää viimeiset 3 viikkoa on menneet yhtä kyytiä ilman ainuttakaan taukoa. Mulla oli kaunis ajatus kuun alussa fiksumpaa ajankäyttöä suunnitellessa pitää joka viikko vähintään yksi vapaapäivä kaikesta ja relailla aina illat, mutta se osoittautuikin näillä resursseilla aikalailla sulaksi mahdottomuudeksi. Vuorokaudessa ei yksinkertaisesti ole ollut tarpeeksi tunteja suorittaa kaikkia kouluhommia noin muutenkaan, joten vapaa-aika - ja varsinkin somen päivittely - on jäänyt vain haaveeksi. Tyhmää, eikö? 


Nyt alkaa onneksi pikkuhiljaa helpottaa. Neljä viidestä tentistä on jo taputeltu (!!!!) ja kaikki raportit kahta lukuunottamatta on raavittu kasaan. Tää rupeama on jättänyt tosin taakseen aivan loppu olevan tyypin. Tai noh, kierolla tapaa olen samaan aikaan aivan totaalisen puhki, mutta silti aika onnellinen. Mä en olisi koskaan voinut kuvitellakaan selviäväni tästä keväästä näin hyvin ja lähteväni tenteistä huojentunein mielin ajatellen, että olihan nää asiat loppupeleissä melko hyvin hanskassa. Hetken aikaa jo itseasiassa eilenkin stressasin, että eikö tää homma ikinä lopu, mutta viimeiseltään tajusin mikä rupeama on jo takana päin. Ja sen jos minkä sisäistäminen tuntui aivan pirun hyvältä. Mä oon selvinnyt jo näin pitkälle, niin kyllä pari hassua sivua (tai siis 15) tulee kirjoitettua ja reilut parisataa sivua luettua läpi vaikka päällään seisten. I got this shit. 


Tällä hetkellä mun fiilis on vaan jotenkin aika kiva. Aamu kului vetäessä vähän happea, omasta kropasta - ja samalla myös mielestä - huolehtiessa venyttelyhetken muodossa, ollessa maailman onnellisin tuosta omasta hupsusta karvapallosta ja sen antamasta pusutulvasta, ja lojuessa sängyssä uusimman Cosmon sekä superherkullisen jogurttiannoksen kera antaen auringonpaisteen lämmittää varpaita ikkunan läpi. Just nyt on hyvä olla ja tää aamu tuli todellakin tarpeeseen. Huomaa jotenkin heti vähän höllätessä sykkeen laskevan ihan huolella ja aivojen lopettavan sen ainaisen ylikierroksilla käynnin. Sitä tietty unohtamatta, kuinka paljon olenkaan ikävöinyt bloggaamista ja sen mukanaan tuomaa hyvää fiilistä ja inspiroituneisuutta. Nyt kun tää hulluin rumba on jäänyt visusti selän taakse, on tosi kutkuttavaa miettiä mitä kaikkea kivaa kevätsettiä sitä keksisikään näille nurkille. Palataan näihin asappina!


Mitä teille kuuluu näin pitkästä aikaa? ☺

8 kommenttia

 1. Ihanan rento postaus!:)

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä niin tärkeetä muistaa arvostaa sitä kuinka paljoon oikeesti ite pystyy ja mitä on, missä mittakaavassa tahansa, saanut jo aikaan (: Tää on tosi random, mut mulle tuli ihan hirvee mieliteko nyt juoda mehua noitten kuvien takia :Dd

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa, toi on tosi tärkeetä koittaa muistaa :) Haha on toi mehu on kyllä sen verran hyvän näköistä, että en ihmettele yhtään :D

   Poista
 3. Ihanat herkkukuvat! Oon itse tässä viikon aikana ehtinyt itse yhden jutun julkaista ja tuntuu että tässäkin on ollut vähän taukoa heti ja sikana postauksia mitä pitäisi lukea blogeista mitä seuraa. Nyt on 7 työpäivän putki, ollut koira hoidossa ja vielä se oma elämä ja kaikki muu mukana.. mutta kohta sulla opiskelu hiipuu kesän tullen ja pääset taas mukaan normaaliin tahtiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on tosi ärsyttävää, kun on niin paljon hommaa, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Mulla onkin nyt noi kurssit taputeltu ja vaikka tässä on samaan aikaan työharjoittelu ja opparin teko, niin on elämä silti nyt paljon letkeämpää kuin vielä pari viikkoa sitten :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! <3 Oma aika on kyllä välillä niin must ja huomaan itekin,että välillä on ihan väkisinkin päiviä, kun ei ajattele blogia ollenkaan.. mut ehkä tää tästä, kun työkuviot tästä vähän rauhoittuu.. :)

  Ihanaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ehdottomasti samaa mieltä, että oma aika on niin must välillä! Ja kun on oikeesti kiire, niin ei sitä meinaa muistaakaan koko blogia :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.