MITEN MULLA MENEE?

26.5.2018

Tuntuu, että en ole pieneen ikuisuuteen valaissut mitä ihmettä elämässäni on nyt meneillään. Ohimennen muissa postauksissa on saattanut tulla pieni info sieltä ja toinen tuolta, mutta jotenkin mun teki mieli istua nyt alas ja kertoa, että mikä on meininki. Mulla on ollut monta postausta puoliksi tuloillaan, mutta mikään vain ei ole tuntunut hyvältä just tähän väliin. Haluan ensin ennen muita juttuja puhdistaa vähän ilmaa ja ehkä tän jälkeen olisi helpompi ja luentavampi palata enemmän blogijuttujen ääreen tän extremekiireisen ajanjakson jälkeen.


Ehkä suurin juttu mun elämässä tällä hetkellä on se, että olen taputellut kaikki kurssini kasaan. Siis KAIKKI. Mä oon ihan viittä vaille valmis laskentatoimen tradenomi, jonka opinnoista puuttuu enää 6 viikkoa työharjoittelua ja oppari. Tällä hetkellä takana onkin neljä viikkoa hommia palkanlaskennassa ja heinäkuun ekan viikon jälkeen se homma olisi sitten siinä. Vikat pari viikkoa olen tässä ohessa väsännyt opinnäytetyösuunnitelmaa ja illat duunipäivän jälkeen on kuluneet aika mallikkaasti tän parissa. Nyt tääkin alkaa viimein näyttää sen verran hyvältä, että on kohta aika laitella työ menemään eteenpäin ja huokaista helpotuksesta taas yhden etapin suorittamisesta. Joskus ensi kuussa pidän vielä opparisuunnitelmaseminaarin ja se onkin sitten enää vika juttu, jota mun pitää tehdä päällekäin töiden kanssa. On superabsurdia ajatella, että illat ja viikonloput olisi ekaa kertaa aivan liian pitkästä aikaa ihan vaan vapaata, eikä energiaa tarvitse kuluttaa minkäänsortin raporttiin, tutkielmaan taikka tenttikirjaan.


Tän harjoittelun jälkeen ajattelin pyhittää loppukesän opinnäytetyön kirjoittamiselle, ihonhoitokonsultin hommille ja blogille. Mä oon saanut pari ihan hui-kee-ta blogiyhteistyöpyyntöä, joihin tartuin kolmea sekkaa kauempaa miettimättä. Olin jo tosi surkuna siitä, miten vähän mulla on ollut aikaa blogilleni ja nää yhteistyöt nosti fiilistä palata takaisin blogimaailmaan tosi paljon. Tai no enhän mä minnekään ole täältä kevään aikana pysyvästi hävinnyt, mutta onhan tää meno ollut aika leimiä viime kuukausina ajanpuutteen vuoksi. 


Mitäs muuta mä oon viime aikoina tehnyt, kun paahtanut kouluhommien parissa aivot tuhannen solmussa? Hyvä kysymys, koska mun piti tosissani pysähtyä hetkeksi miettimään, onko aikaa kulunut minkään muun parissa. Treeni-inspistä sentään on ollut ihan hulluna ja se onkin yksi hyvä tapa nollata tajunta kaikesta. Lisäksi on ollut mielettömän hienoa huomata, miten paljon sitä onkaan kehittynyt, eikä treenin jälkeen enää olekaan niin kuoleman kielissä kuten aiemmin. Mä oon myös nähnyt kavereita jonkin verran (en kylläkään läheskään tarpeeksi), käynyt kerran mökillä, puuhastellut hyvän tovin kesäkuun bujosivujen kanssa, sekä onnistunut ruskettumaan jo nyt ehkä enemmän kuin koko viime kesänä yhteensä. Ja siinäpä se.  Vaikka elämä on ollut loppupeleissä ihan okei, niin silti olen aika fiiliksissäni siitä, että noi ajat on visusti takanapäin. Mulla on ollut niin ikävä bloggaamista ja tän mukanaan tuomaa hyvää oloa, sekä ihan vaan sellaista omaa aikaa, kun saa tehdä just sitä mikä tuntuu hyvältä. Kuinka pelkästä moisesta ajatuksestakin voi tulla onnelliseksi - hullua!


Miten siellä ruudun toisella puolella menee? ☺

2 kommenttia

  1. Ihanaahan tämä kevät on ja näin töissä käyvänä päivät täyttyy sitten muusta, kun sulla ne täyttyy koulutöistä :) Nyt on ollut normaalia enemmän tarjolla yhteistyötä ja se myös näkyy blogissa. Ehkä se on hyvä ettei jokanen juttu sitten mene siihen sponsorointiin jotta mielekkyys pysyy yllä kirjoittajassa ja blogin aiheissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, toisilla päivät kuluu duunin ja toisilla koulun parissa :) Mä olen kauhean laiskasti seuraillut blogeja viime aikoina, mutta pitääkin käydä tsekkaamassa millaisia yhteistyöjuttuja on ollut viime aikoina näissä liikenteessä!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.