SUMMER BUCKET LIST 2018

16.6.2018
Kesä on jo hyvässä vauhdissa ja mä vastikään tajusin, että multahan uupuu kesän suunnitelmien lista vielä kokonaan. Whaat? Mulla on kuitenkin jo pitkään ollut tapana pikkuisen kirjata ylös sellaisia juttuja, jotka haluaisin ehdottomasti kesän aikana toteuttaa, ja nää listat on mielettömän hyviä muistutuksia niistä. Tai ainakin tästä lahosta päästä valuu kaikki ulos aika helposti, niin on ihan hyvä laittaa ylös ne MUST DO-asiat. 


 Käy festareilla. Sunnuntailiput Ruissiin onkin jo varattu, enkä oikein tiedä miten päin tässä pitäisi olla sinne asti. Kolmen päivän ja la-su liput meni ihan mun ja kaverini silmien edestä, mutta toisaalta sunnuntaina on just ne kaksi keikkaa, joita eniten odotin. Dua Lipa ja Sunrise Avenue, täältä tullaan!!

♥ Heitä talviturkki - vihdoin. Vikat kolme kesää on olleet mun makuun aivan liian kylmiä, joten kertaakaan en ole käynyt uimassa sitten herran vuoden 2014. Olisiko kenties jo aika?

♥ Käy Tallinnan risteilyllä. Me käytiin kaveriporukalla viime kesänä maailman hauskimmalla risteilyllä ja samanlainen matka on aivan pakko tehdä uudestaan. Ehkä tänä vuonna lähdetään liikenteeseen kuitenkin pikkuisen pidemmällä varoitusajalla kuin viime kerralla - me nimittäin varattiin reissu alle vuorokausi ennen lähtöä. :-D

SWEATER FOREVER 21 / JEANS DR. DENIM / SHOES NIKE / BAG H&M / WATCH VOTCH 

♥ Ota (ainakin yksi) tatuointi. Olen NIIN pitkään halunnut lisää leimaa pintaan ja nyt alkaa olla se hetki kun ei vaan enää malta odottaa. Liekö sitä vielä tässä kuussa kävisi ainakin varaamassa ajan, jos ei hetikohta löydy mahista päästä istumaan penkkiin. Toivottavasti tää mun edellisenkin tatuoinnin tehnyt pitäisi edelleen kalenterissaan sen verran tilaa, että sieltä saisi taas parin päivän viiveellä ajan!

♥ Mökkeile kyllästymiseen asti. Vihdoin ja viimein kun meidänkin mökillä on sähköt, on siellä olo astetta luksuksempaa. Mä en ole sellainen tyyppi, jonka mielestä kesämökillä pitäisi olla kaikki mukavuudet, mutta pari kattolamppua ja pistorasia on enemmän kuin jees. On kiva, kun pimenevinä loppukesän iltoina ei tarvitse kompastella ja törmäillä joka paikkaan, ja voi vaan laittaa sen puhelimen laturiin, jos akku meinaa tyhjentyä. 

♥ Veneile. Viime kesänä me ei käyty kertaakaan Saimaalla huristelemassa, joten jospa tänä vuonna tää huutava vääryys korjaantuisi.


♥ Kotimaanmatkaile. Kunhan saan harjoittelun purkkiin, voisin kernaasti tehdä heinäkuussa parikin reissua ihan täällä kotimaan kamaralla. Turussa nyt ainakin tulee käytyä seikkailemassa, mutta toivottavasti se ei suinkaan jää ainoaksi kohteeksi.

♥ Sano kyllä mitä hullummillekin ehdotuksille. Olen luonnostani tarkasti omalla mukavuusalueellani pyörivä ja yksi maailman epäspontaaneimmista ihmisistä, mutta viime vuosina olen aika kivasti osannut heittäytyä kahjoihinkin ideoihin mukaan. Parhaat jutut tapahtuu just silloin, kun suunnitelmia ei ole (kuten just tää viime kesän risteily) ja lähtee mukaan, vaikka päässä kaikuu vain "voi hyvänen aika...". Sitä odotellessa, mitä seikkailuja kesä tuo tullessaan!

♥ Käy huvipuistossa. En edes muista milloin viimeksi olisin käynyt moisessa ja voisikin olla tosi hauskaa käydä ihan vaikka vaan hengailemassa paikan päällä ja ehkä jopa parissa laitteessa. Linnanmäki ja Vuoristorata olisi kyllä aikamoinen kokemus vuosikausien jälkeen!


Mitä suunnitelmia sulla on kesälle? 

4 kommenttia

 1. Kyllä tulee mahtavan upea kesä, jos/kun saat kaikki suoritettua! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä - nää jos onnistun toteuttamaan, niin huisi kesä on taattu! :)

   Poista
 2. Mäkin havahduin pari päivää sitten siihen, että en ole julkaissut vielä omaa bucket listiäni ollenkaan :D Pari kohtaa on samat, mitkä mulla, esimerkiksi festareille meno ja risteily! Lisäks toiveena olis käydä Helsingissä, koska rakastan Helsinkiä kaupunkina tosi paljon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha lohduttavaa kuulla, että joku muukin onneton on unohtanut bucket listinsä :D Kivaa, että sullakin on tiedossa festareita ja risteily! Toivottavasti sun Helsinginreissu onnistuu :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.