HEINÄKUUN BULLET JOURNAL

3.7.2018

Uuden uutukaiset heinäkuun bujosivut saivat vähän inspiraatiota äidin kukkapenkistä poimituista pioneista, jotka ovat jo hyvän tovin notkuneet keittiön pöydällä maljakossa. Niitä ja pionitatuointi-ideoita katsellessa alkoi väkisinkin mietityttää, että onnistuisikohan moisten piirtäminen minultakin. Vielä kun pari viimeistä kuukautta mun bujoilut on jääneet aika vähäiselle ja kalenterini sivut ovatkin olleet tosi pelkistettyjä, halusin ehdottomasti tällä kertaa panostaa niihin pikkuisen enemmän. Siispä käänsin katseen kohti pionikimppua ja aloin ikuistamaan näitä ehdottomia suosikkikukkiani paperille. Ei huono yritys ensikertalaiselta pioninpiirtäjältä vaikka itse toteankin - näistä tuli aika kivoja!


Koska mä jotenkin tykästyin näiden pionien pelkistettyyn mustavalkoiseen lookkiin, piti mun pikkuisen sipaista kesäisen turkoosia väriä vähän sinne tänne piristämään sivujen ilmettä. Tykkään bujoilussa yksinkertaisuudesta enkä ainakaan vielä ole kokenut tämän täydempiä sivuja omakseni, joten just yliviivauksilla ynnä muilla pienillä härpäkkeillä saa kivasti pientä särmää menoon mukaan. Musta (quotefriikkinä) on kanssa kiva etsiä elämäntilanteeseen sopivia quoteja boostaamaan tulevaa kuukautta ja pitää niitä osuvina muistutuksina siitä, mitä on tulevalle kuukaudelle toivonut. Tällä kertaa voimalauseena toimii "Don't wait for opportunity. Create it.". Tää on täydellinen herätys niille hetkille, jolloin meinaa vaan jäädä venailemaan ihmettä sen sijaan, että laittaisi itse hösseliksi.


Kuukauden yhteenvetosivu on edelleen yksi lemppareistani, sillä tän avulla pysyy hyvin perillä kuukauden tuloista ja menoista, tärkeistä päivistä ja must do-jutuista. Vaikkakin myönnettäköön, että multa meinaa AINA unohtua joidenkin menojen kirjaaminen, mutta ehkä mä vielä opin tän (ehkä..). Viikkosivuilta aikataulusysteemi sai häädön jo toukokuussa, kun viimein pääsin eroon luennoista aiheutuneesta harvinaisen sekalaisesta päivärytmistä, jes! Nyt pysytään ihan hyvin kartalla mun silmää enemmän miellyttävällä vaakatasossa olevalla kokoonpanolla, johon voi vaan laittaa päivien pääpointit ylös. Viikkojen yleisilmeestä tuli jotenkin heti paljon selkeämpi, eikö?


Miltä sun bujosivut näyttää heinäkuussa? 

4 kommenttia

 1. Ihanan näköisiä sivuja ja upeita kuvia oot piirtänyt! Osaispa itekin piirtää... Mä pääsin siirtymään uuteen vihkoon heinäkuussa, joten pääsin miettimään kaikkeen uusia tyylejä!

  🖤:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista ♥ Oih, uuteen vihkoon siirtyminen on varmasti huisin jännää, kun pääsee aloittamaan periaatteessa puhtaalta pöydältä :)

   Poista
 2. Ei vitsi miten kauniita sivuja!! ♥ Ihania ja niin upeita noi kukat, jotka oot piirtänyt sivuillesi :)

  - Kiia // https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen Kiia kauniista sanoista :) ♥

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.