Hello spring

16.4.2016
Se fiilis, kun yht'äkkiä herää todellisuuteen ja tajuaa miten pitkälle kevät on jo edennyt. Kuten myös kuinka finaalissa ensimmäinen lukuvuosi on, eikä loppurutistus kestä enää kahta ja puolta viikkoa kauempaa. Mihin ihmeeseen koko alkuvuosi on hurahtanut, ja miten tämä kaikki on mennyt omalta ymmärrykseltäni näin ohi? Pahaksi en tosin laita yhtään, sillä kesäkaipuuni on aivan hillitön. Tahtoisin vain heti paikalla kaivaa ne kaikista ihanimmat kesähepeneeni kaapin perältä esiin ja nakata näiden talviseen oleskelupaikkaan kaikki neuleeni, pitkät paitani sekä pöksyni. Juuri sinne mahdollisimman syvälle kaapin uumeniin, että sitä ihan unohtaisi koko kylmyyden olemassaolon. Toki minun ja shortsieni välissä on vielä pari muuttujaa ja suurin niistä lienee se, että tuleeko kesä tänä vuonna - vähän alta vuosi sitten kun se ilmeisesti unohti tulla käymään. Tai ainakin tälle vilukissalle niitä elokuun paria lämpöistä viikkoa lukuunottamatta koko "kesä" muistutti lähinnä syksyä, enkä kovin montaa kertaa tarennut talsia ilman farkkuja. Onneksi tänään pienestä vilposesta ilmavirrasta huolimatta osasi olla kovin lämmin ainakin niillä paikoin, johon aurinko suloisesti porotti. Ehkä tässä on vielä toivoa saada ihka oikea kesä, tai pidetään ainakin kaikki sormet ja varpaat ojossa kohti taivasta että näin tapahtuisi.

10 kommenttia

 1. Ihanan keväisiä kuvia! Ja tosi kivat nuo kengät! :D

  http://olderthanyesterday.blogspot.com.es

  VastaaPoista
 2. Magee rotsi ja siistit kengät, oot ihan tajuttoman kaunis! <3 Oon nauttinu täysillä nyt tästä keväästä, koska +20 astetta on mulle ehdoton rajapyykki, että jos menee sen yli niin minä mustine vaatteineni kärähdän kuoliaaksi... Onneksi kesän jälkeen tulee aina syksy ja kauniit värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista suuresti :-) Jotenkin lämpöä aivan suunnattomasti rakastava tajuntani ei meinaa käsittää sitä miten jotkut eivät tästä pidä, mutta kaikki ei vaan sovi kaikille - minkäs sille sitten mahtaa. Syksyn kantilta sentään ollaan siinä yhtä mieltä, että se luonnon väriloisto osaa olla ihan uskomattoman upeaa!

   Poista
 3. Okei, pakko sanoa, että kaunein blogi johon olen törmännyt. Rakastuin täysin tähän ulkoasuun. Pakko jäädä seuraamaan <3

  http://charlotta-sofia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi juku, jättikiitos näistä kauniista sanoista! :-3

   Poista
 4. Vautsi vau mikä asukokonaisuus! Pukee sua täydellisesti :)

  VastaaPoista
 5. Millä kameralla kuvaat blogisi kuvat, koska ne on tosi hyvälaatuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kehuista! Kuvat on otettu Canon 1100D:llä, ja putkena toimii se perus 18-55mm :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.