Photo feed / Mar

31.3.2017

Mun maaliskuu oli täynnä kaikkea ihan sieltä kehnoista olotiloista aina huippuhetkiin asti. Kuukauteen on mahtunut uusien safkojen testaamista, kesähaaveilua, sairastelua, lomaviikko, uskaltautumista ekaa kertaa vähän kevyemmissä kuteissa ulos, mahtavia hetkiä kavereiden kanssa, aavistuksen verran stressiä, uuden kosmetiikan kokeilua ja vain keväästä nauttimista. Vaikka päällimmäisenä mielessä onkin iloiset ajatukset kuluneista viikoista, olen silti superinnoissani huhtikuusta. Siellä odottaa uudet haasteet ja uudet kujeet, joiden pariin pääsemistä en malta odottaa. Juuri siitä syystä olen energiaa ja inspiraatiota täynnä ottamaan vastaan uuden kuukauden, ja heittämään heipat maaliskuulle. Instagramissa mun huhtikuun menoja pystyy seuraamaan nimimerkillä @hhennv!

Mitä sun maaliskuuhun kuului? 

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia!
  Munkin maaliskuuhun on mahtunut paljon uusia kokeiluja keittiössä. :) Tuntuu, että keväisin herää jotenkin enemmän eloon silläkin saralla.

  Ihanaa viikonloppua!
  Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Se on totta, että keväisin tuntuu olevan enemmän inspiraatiota kaikkeen - etenkin siihen kokkailuun! On jotenkin hillitön hinku kokeilla uusia terveellisiä reseptejä ja toivoa, että siitä kehkeytyy uusi lemppariruoka.

   Ihanaa viikonloppua myös sulle :)

   Poista
 2. Jään aina ihailee hetkeks sun postausten kuvia. Ne on aina niin kauniita :)
  Maaliskuu on ollu mulla täynnä tosi paljon hyviä hetkiä ja onhan sitä muutama mutrusuukin sinne väliin mahtunut. Hyviä hetkiä ollu enemmän kaiketi omien synttäreiden vuoksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥ Mahtia kuulla, että maaliskuusi on ollut ainakin päällisin puolin onnistunut :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.