Tän hetken positiiviset

29.3.2017

 ♥ Pidentyneet päivät. Kuinka paljon helpompaa herääminen onkaan, kun aurinko nousee aikaisin eikä tarvitse kömpiä pimeässä sängystä ylös kasin aamuja lukuunottamatta. Ja onneksi niitä ei tällä viikolla olekaan ollut kuin yksi. On myös ihan superihanaa, kun ei enää ole tarvetta iltapäivällä kytätä kelloa ja laskelmoida monenko aikaan lähtisi lenkille, jotta sen ehtisi heittää silloin kun vielä näkeekin jotakin. 

Hyvä treeni. Mulla on ollut hirveästi kaikkea meneillään viime aikoina, eikä aikaa treenaamiseen ole ollut oikeastaan ollenkaan. Nyt sain kuitenkin alkuviikolla varastettua hetken pienelle vatsalihas- ja pepputreenille ja pakko myöntää, että tauon pitämisen kyllä huomaa. Jospa sitä nyt saisi järkättyä useamminkin aikaa kropan huollolle.

Organisoitu kalenteri. Istahdin eilen pöydän ääreen kalenterini kanssa ja kirjoitin kaikki deadlinet sekä muut muistettavat asiat ylös. Joka viikolle on nyt oma TO DO-listansa, että mitä mihinkin mennessä olisi hyvä saada aikaan. Laitoin vielä erikseen yhdelle sivulle kaikki hoidettavat hommat ja vaikka sen työmäärän näkeminen yhdellä sivulle vetääkin naaman aika vakavaksi, on kuitenkin kiva kohtia yliviivatessaan huomata mitä kaikkea on saanut aikaiseksi. Ehkä siis ensin keskityn viikkolistoihin ja näitä selätettyä uskallan vilkaista tuota koko kevään tehtäväosiota. Huhtikuun tulo. On hullua miten nopeasti alkuvuosi on hurahtanut, ja parin päivän päästä tosiaan ollaan jo toisen kevätkuukauden puolella. Tuntuu, että vastahan vuosi alkoi, mutta nyt ollaankin jo tosi lähellä kesää. Tokikaan se ei haittaa yhtään, on aivan supermahtavaa päästä vihdoin talvesta ja tikkitakeista eroon ja alkaa laatia suunnitelmia kesälle.

Puhtaat pyykit. En ole kovinkaan suuri kotitöiden fani, mutta pyykkääminen on se juttu josta tykkään. On jollain kierolla tapaa itseasiassa tosi kivaa tunkea pyykkikorin sisältö pesukoneeseen ja napata sieltä sitten puhtaat lemppari huuhteluaineelta tuoksuvat pyykit ulos. Ja koska olen semisti järjestelmällinen ihminen, on mukavinta ikinä ripustaa vaatteet kuivumaan pyykkitelineeseen nätteihin riveihin "oikeille paikoilleen". 

Tulppaanikimppu keittiön pöydällä. Tulppaanit ovat ehdottomasti lempikukkiani ja pitäisin mieluusti jatkuvalla syötöllä maljakon täytettynä. En ollut jokuseen toviin moisia ottanutkaan kauppareissulta mukaan, mutta nyt tuli joku hillitön hinku piristää itseä kukkasilla. Ei neljää egeä voi kovin isoksi sijoitukseksi sanoa, jos niillä saa näin hyvän mielen aikaan.


Vihdoin päätökseen saatu syksystä asti kestänyt kurssi sekä tehty rästitentti. Meillä alkoi viime syksynä melkein heti lukuvuoden alettua kurssi, jossa me tehtiin ryhmissä erilaisia projekteja yrityksille. Vaikka tämä toi kivaa vaihtelua opintoihin ja antoi uutta näkökulmaa alaa kohtaan, oli tästä tullut stressi kuitenkin vähän liikaa omille heikoille hermoilleni. Aina kuukausittain pidettyihin palavereihin piti saada työmäärä x valmiiksi, joten jatkuva deadlinejen kyttääminen oli aika puuduttavaa. Pääsin myös viime perjantaina tekemään viimein vähän rästiin jääneen tentin, joten josko nyt saisin pian tuon kamalan Hylätty-merkinnän pois arvosanojeni joukosta.

Lintujen laulu. Onko suloisempaa ääntä kuin lintujen piiitkän hiljaiselon jälkeen kuulla taas niiden sirkuttelua puun oksilta. Eihän sitä lenkille mennessä enää raaski kuunnella musiikkia kuulokkeista, kun luonto tarjoaa musaa ihan omasta takaa.

Tyytyväisyys vaatekaapin ja -rekin sisältöä kohtaan. Mua on pitkään ärsyttänyt tiettyjen vaatekappaleiden puuttuminen ja pikkuhiljaa olen saanut haalittua nämä puuttuvat yksilöt kasaan. Esimerkiksi kevät-/kesätakkeina mulla ei ole ollut kuin musta bomber, farkkutakki, sekä musta keinonahkatakki. Viime postauksessa näkynyt vaaleanpunainen bomber oli siis enemmän kuin täydellinen lisä kokoelmaani, kuten myös alkuvuodesta itselleni synttärilahjaksi hankkima valkoinen vähän pidempi takki. Tule vain kevät ja lämpimät kelit, olen valmiina!


Mikä sut tekee iloiseksi tällä hetkellä?

4 kommenttia

 1. Ihania juttuja ja kauniita kuvia 💗 Mut tekee onnelliseks (& samalla hieman jännittyneeks) tulevat työt jotka alkaa perjantaina :-)

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Oi vitsit miten jännää, superisti onnea uudesta työpaikasta! :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja positiivisuudet :) Tällaset postaukset saa pienen hymyn aina huulille.
  Pitäis iteki vaihtaa oman vaaterekin sisältö. Tällä hetkellä aika mustaa on tuo värimaailma siinä.
  Onnelliseks mut tekee tällä hetkellä mun elämään palanneet vanhat, rakkaat ystäväni♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan mahtavaa, että positiiviset vibat välittyy sinnekin :-) Vaaterekin päivitykselle on muuten just nyt sopiva aika, kun kevät kaikkine hempeine väreineen on päässyt kunnolla valloilleen. Ihana myös kuulla, että oot saanut ystäväsi takaisin :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.