Photo feed / Apr

5.5.2017

En tahtoisi olla negatiivinen mutta olen silti aika onnellinen siitä, että huhtikuu on historiaa. Tottakai kuukauteen mahtui paljon ihaniakin hetkiä, mutta pääsääntöisesti elämä oli aivan liian kiireistä. Aikaa vain pysähtyä hetkeen ja nauttia oli tosi vähän, ja usein sitä painettiin menemään pää kolmantena jalkana ja kirjoitettiin raportteja tietokoneen näppäimistö savuten. Tosin eipä sillä, tästä voinee osittain osoittaa syyttävällä sormella ihan kohti omaa nokkaa ja kysyä, että pitääkö kaikki aina jättää viime tinkaan. Jotenkin sitä joka lukukauden alkupuoliskolla ajattelee, että kyllä aikaa vielä on ja ei huolta. Siinä sitten napotetaankin hirveän työmäärän keskellä tenttiviikkojen lähestyessä ja huuli pyöreänä ihmetellään, että mites tässä taas pääsi näin käymään. Noh, loppu hyvin, kaikki hyvin, kyllä tuosta kuukaudesta selvittiin tosi hienosti. Enkä voisi olla ylpeämpi itsestäni siinä suhteessa, miten hienosti olen saanut pidettyä stressin kurissa, vaikka yleensä pienikin kiireentynkä laittaa mun pasmat aivan sekaisin. Vaikka hoppua ja duunia olikin, niin yksikään homma ei jäänyt tekemättä eikä saamatta panostusta osakseen. Sitä paitsi niinhän sanota kuuluu, että timantit syntyvät paineen alla..? 

Miten sun huhtikuu kului? :)

2 kommenttia

  1. Oot ollu kyllä super! Onneks kohta on kesä ja aurinko saa jotenki semmosen hymyn huulille. <3 Mulla on viimeset tsempit kahen viikon päästä olevien pääsykokeiden suhteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :'-) Aurinko ja sen tuoma kesäfiilis on ollut kyllä ihan huippu tsemppari kaiken kiireen keskellä, ja valo on tuonut ihan hurjasti virtaa. Jättimäinen tsemppihali sulle pääsykokeisiin ja niihin valmistautumiseen! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.