Kesä kuvina

30.8.2017
Mun kesään on mahtunut niin paljon kaikkea ihanaa ettei tosikaan. Pakko sanoa, että ihkaoikea kesäloma todellakin teki terää tähän väliin - edelliset 7 kesää mulla on ollut kesäduunipaikka ja vikat 4 niistä olen ollut ihan täyspäivissä hommissa. Kesän pystyi kokemaan aivan uudella tavalla ja uusin silmin, ja ehkä juuri tästä syystä sen päättyminen tuntuukin tänä vuonna tosi haikealta. Mulla ei ole juuri heittää sanoja tähän väliin, sillä photofeed-hashtagin alta löytyy aikalailla kuulumiset jokaiselta kesäkuukaudelta. (ja huomenna on luvassa vielä elokuu!) Keskitytään siis tällä kertaa tsekkaamaan kuvien muodossa, miltä mun kesä on näyttänyt.


Millanen kesä sulla on ollut?

12 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Oma kuvailu vähän aina jää kesän tullen :) Ei jotenkin vain muista kaiken kivan keskellä kaivaa kameraa (tai edes kännykkää) esille kun jotain kivaa tapahtuu.


  www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä on vaan hienoa, että sulla on ollut niin vauhdikas ja mukava kesä, ettei heti ekana ole tullut mieleen kaivaa kameraa esiin :) Asiat on parempi kokea sillon kuin ne tapahtuu ja siihen pystyy paremmin, kun ei ole kuvausvisioita häiriöntekijöinä :-D

   Poista
 2. Wou, nää kuvat on niin upeita!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihania kuvia! Eksyin sattumalta sun blogiin ja taidankin jäädä seurailemaan<3

  www.miinakaroliina.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥ Pakko sanoa, että sunkin blogi vaikuttaa aivan mielettömän kivalta! :)

   Poista
 4. Sika ihana kuva-kollaasi! Pitäis itekkin yrittää jatkossa ottaa vähän enemmän kuvia ulkoa ja saada vaikka joku ottamaan niitä asukuvia mustakin blogin puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superiso kiitos! Nää sun kuvaustavoitteet kuulostaa tosi hyviltä, toivottavasti saat seuraa asukuvien ottoon ja löydät hienoja luontokohteita kuvattavaksi :)

   Poista
 5. Tykkään sun kuvista niin paljon <3 Mulla oli myös oikein kiva kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ihana kuulla, että sun kesä oli onnistunut :)

   Poista
 6. Wau, aivan mielettömän upeita kuvia! 😍 Mulla oli ihan jees kesä :D Kesäkuu meni pitkälti ihan vaan löhöillessä kotona ja heinäkuun olinkin sitten suurimmaksi osaksi menossa milloin missäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥ Sun kesäkuukaudet onkin olleet kivassa balanssissa, että oot saanut sekä rentoutua että tehdä asioita :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.