Keltainen sadetakki

12.9.2017

Miten onnellinen voikaan olla siitä, että omistaa vihdoin oman sadetakin - ja vieläpä keltaisen sellaisen. Mulla ei ole miesmuistiin ollut sadetakkia, vaan olen sadekeleillä tallannut nuhjuisessa, hupun omaavassa keinonahkatakissa menemään. Nyt se vaan viimein alkoi vuosien jälkeen murenemaan niin mallikkaasti, että tämän käyttö alkoi olla vähintäänkin epämiellyttävää. Kuitenkin kun otetaan huomioon vielä se, että joka päivä on pakko käydä koiran kanssa lenkillä, niin kunnon varusteet ulkoiluun on ihan jees omata. Sillä ei ole mitään merkitystä paistaako ulkona aurinko vai tuleeko vettä taivaan täydeltä. 


Lähdin takinmetsästykseen ilmeisesti varsin myöhässä, sillä (melkein) joka paikasta ne sopivan kokoiset ja kivan näköiset yksilöt tuntuivat olleen loppuunmyytyjä tai koko malli oli jo otettu pois myynnistä lämpimämpien syystakkien tieltä. Mulla kävi kuitenkin ihan järjetön tuuri, sillä kaverini oli juuri samaan aikaan miettinyt omasta takistaan luopumista, kun tälle ei ollutkaan tarpeeksi käyttöä. Tälläkin kertaa toisen "roska" oli toisen aarre, ja samalla kun kaveri sai yhden takin pois nurkistaan pyörimästä, sain minä tästä keltaisesta tapauksesta hyvän lenkkikaverin. Tietty nyt kun ruvettiin kunnolla panostamaan ulkoiluvaatteisiin, hankin vielä uudet kumpparitkin vanhojen vuotavien tilalle. Nyt näillä muutamat sadepäivät kokeneena on pakko sanoa, että en ymmärrä miten olen aiemmin pärjännyt. Tai lähinnä miten olen jaksanut märkiä sukkia sekä yleisestikin ottaen sitä koko lenkin ajan kestävää ei-niin-miellyttävää-fiilistä. 


Ehkä eniten fiiliksissä olen tästä ihanan pirteästä väristä. Mun takit kun nyt pääasiassa on suhteellisen rauhallisen värisiä, niin tämä on mielettömän kiva väripilkku ja tuo paljon iloa sadepäiviin. Eikä mun mielestä tällaisen nimenomaan harmaille päiville suunnatun takin tarvitsekaan olla kovin hillityn sävyinen. Nykyään ei tunnu enää ei ollenkaan mälsältä lähteä sateella lenkille, kun tamineet ovat superihanat ja tietää niiden olevan kunnossa. Ja ollaanhan me nyt Nemon kanssa aika loistava parivaljakko, kun molemmat viipotetaan tuolla keltaisissa sadetakeissamme. 

Raincoat - BikBok | Sweater - Nelly | Jeans - Dr. Denim | Rubber boots - Hai

Miltä keltainen sadetakki näyttää sun silmään?

10 kommenttia

 1. Moikka! Oon itekkin pitkään katsellut tuon tyylistä sadetakkia, mutta olen kyllä ihan hyvin pärjännyt coretex-takillani, koska se pitää hyvin myös tuulta. Tuo takki pukee sua kyllä uskomattoman hyvin!

  www.nooraemilia.blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain! Coretex-takki on ihan mainio vaihtoehto sadetakille, ja olin itsekin jo kallistumassa tämän puoleen ennen kuin kaverini ilmoitti halustaan luopua tästä takista. Tää tuntui olevan kohtalo, niin pakkohan se oli ottaa :D Kiitos paljon kehuista <3

   Poista
 2. Toi takki on ihana! Keltanen väri piristää kyl mukavasti. Itellä on sadetakki, mut mustan värisenä, niin se ei paljoo mieltä lämmitä sateisena päivänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kanssa itse tästä niiin paljon! Haha voi ei :D Asian tietty voi koittaa kääntää sille kantille, että musta väri on aina tyylikäs ja sopii kaiken kanssa :-)

   Poista
 3. ihanan pirteä tuo takki ja kivat kuvat muutenkin!<3

  VastaaPoista
 4. Tosi magee väri! Haluaisin kans punasen tai keltasen just värikkään ja kirkkaan sadetakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin päheän värinen! Värikäs sadetakki on parasta piristystä sadepäiville. Munkin mielestä just punainen ja keltainen on ehkä ne parhaat vaihtoehdot :)

   Poista
 5. Ihanan pirteän värinen sadetakki ♥ Mulla ei oo moneen vuoteen ollut sadetakkia, mutta nyt sen hankkiminen on edessä, kun meen päiväkotiin yhdeksän viikon ajaksi työharjoitteluun :D Tollanen keltanen sadetakki olisi kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Noniin, nyt sulla on hyvä syy hankkia vihdoin vuosien jälkeen uusi sadetakki! Päiväkodissa varsinkin sille on varmasti paljon käyttöä :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.