VIIME VIIKKO NUMEROINA

14.11.2017

3 postausta. Viikon tavoitteessa pysytty, vaikkakin jokainen postaus tuli päivää suunniteltua myöhässä. Mulla on kalenteriin merkattu oman aikataulun mukaiset, parhaimmat postauspäivät (ja ideat), koska muuten en yksinkertaisesti osaa pysyä hyvässä rytmissä postausten kanssa. Postausten suunnittelu on tosi kätevä tapa, kun näin pystyy myös miettimään sopivan järjestyksen näille, ettei esimerkiksi tule montaa asupostausta putkeen, vaan välillä on jotain muutakin.

2 julkaistua kuvaa Instagramissa. Tähän suoritukseen olen melko tyytymätön, mutta Instagramiin panostamiseen ei yksinkertaisesti ole ollut kauheasti aikaa. Noh, eiköhän tämäkin ole välillä ihan sallittua.

1 käynti ruokakaupassa. Viikonloppu kului poissa kotoa, joten loppuviikon ruoka-asioista ei tarvinnut huolehtia ollenkaan. Näin ollen myöskään toiselle kauppareissulle ollut tarvetta. (silkkaa säästöä!)

6 tuntia matkustamista. Mummolassa käyty tämän syksyn osalta, seuraavan kerran samanlaiseen matkustusrumbaan palataan joulukuun puolella. 

1 visiitti Ikeassa. Tätä olikin odotettu ja kauan! Ja kerrankin sain vielä tuon kaksilahkeisenikin mukaan, niin päästiin ostamaan parit uudet huonekalut meille kotiin. (ja sain kantoapua, heh)


1 tehty uusintatentti. En tiedä lienikö tämä kurssiarvosanan korotusyritys ihan turha, kun 1/4 tehtävää meni totaalisen penkin alle. Sentään voin olla tyytyväinen siitä, että ainakin kokeilin sen tokarini ainoan kakkosen korottamista pois. 

2 päiväunihetkeä. Viikonloppu verotti ihan semisti, kun lauantai-sunnuntaiyönä sain nukkua vaivaiset kaksi tuntia. Saatoin olla lauantaina vähän viihteellä ja pääsin vasta aamukuuden maissa nukkumaan kaikkien muuttujien jälkeen, ja sunnuntaina taas heräsin kahdeksalta Nemon valittamiseen. Raukalla oli maha niin kipeä, että oli pakko lähteä käymään päivystävällä eläinlääkärillä tsekkauttamassa tilanne. Mitään ei luojan kiitos löytynyt ja kipulääkepiikin jälkeen meillä on oltu taas kunnossa. Maanantaina ja tiistaina tulikin tasailtua univelat pois päikkärien muodossa.

2 tilattua pakettia. Tilasin Adlibrikseltä vihon ja kyniä, sekä Kärkkäiseltä pikkuisen joulukrääsää.. Siellä ne nyt venailee mua postin puolella hakemista, iik!

5 luentoa. Tää viikko oli tosi iisi luentojen puolesta, mikä ei tosin haitannut ollenkaan. Olipahan enemmän aikaa keskittyä tenttikirjoihin ja harjoitustöihin.

3 kokkauskertaa. Maanantaina tuli väsättyä pikasafkat ja tiistaina taas tein kaksi eri ruokaa. Avomieheni ei kauheasti diggaa kasvisruoistani, joten oman kikherne-kasviscurryni lisäksi tein myös kanawokkia. Sentään ne riisit me jaettiin yhdessä.


11 lenkkiä. Vaan. Meillä on muodostunut tavaksi, että minä lenkitän Nemon aamulla ja päivällä, ja pojat sitten käy illalla ennen nukkumaanmenoa yhdessä pihalla. Tän viikon lenkit jäi vähän vähemmälle, kun Nemo oli mummolan reissun takia iskän luona maalla hoidossa.

2 kirjastosta lainattua kirjaa. Prosessijohtamisesta vieläpä, jippii. Se kuka keksii, että miten kyseisestä aiheesta saa 12 sivuisen raportin aikaan, niin saa toki kertoa. Tuntuu, että olen jo kuudessa sivussa sanonut kaiken oleellisen. Huoh..

1 aloitettu harjoitustyö. Deadline häämöttää vasta marraskuun lopulla, mutta kerrankin me päätettiin kaverin kanssa ryhtyä hommaan ajoissa! Saatiin tää työ tosi hyvälle mallille, jospa saataisiin se jo ensi viikolla palautukseen.

2 kertaa paistettu pieni joulutorttuerä. Joulutorttukausi tuli avattua jo toissaviikonloppuna ja tästähän jäi päälle sen verran himo, että oli pakko vääntää pieni torttutaikinalevypaketti kahdessa erässä viime viikon aikana. En tiedä miten sitä jaksaa valehdella itselleen, että kyllä kahdelle riittää 6 torttua ihan hyvin. (ei muuten riitä)

1 pesty koneellinen pyykkiä. Tällä viikolla tulee varmaan kaksi, kun en edellisellä viikolla pessyt ollenkaan lakana-pyyhepyykkiä.


1 kasattu upouusi työpöytä. Ikeasta mukaan lähti itseasiassa parikin pöytää, joista toisen kasasin sunnuntai-iltana. Toinen odottaa edelleen laatikossa vuoroaan, milloinkohan saisin sille raivattua vähän aikaa..

24 soitettua/vastattua puhelua. Lähinnä toki perheen ja kavereiden kesken.

2 aamuluentoa ja kello 6:00 herätystä. Nää kaksi aamuluentoa sattui vielä just kivasti maanantaille ja tiistaille, jolloin olin muutenkin umpiväsynyt viikonlopun jäljiltä. Aivotoiminta tuntui olevan laantunut ameeban tasolle, joten en tiedä oliko noista luennoista juurikaan hyötyä.

1 sovittu opinnäytetyötapaaminen. Kauheasti jännää koko oppari, kääk. Sain varattua tälle viikolle ajan haluamani aiheen handlaavan opettajan kanssa, joten katsotaan miltä mun opinnäytetyön aiheen idea kuulostaa tämän korvaan.

1 äidin kanssa varattu joulumatka Tallinnaan. Nyt se on varmaa, että me lähdetään 7.12. ihastelemaan Tallinnan joulutoria! Viime vuonna tää reissu jäi pelkäksi haaveeksi, joten ehkä siksi se tuntuu nyt entistäkin kutkuttavammalta. Olen niin innoissani tästä, etten meinaa millään malttaa odottaa vielä reilua kolmea viikkoa!


Miten sun viime viikko hurahti?

6 kommenttia

 1. Tosi kivan kuuloinen viikko kokonaisuudessaan! Itelläki pitäis tässä joskus paistaa niitä joulutorttuja *.* Esseen kirjottamisessa on se ärsyttävä puoli, että ei saa tarpeeksi sanoja edes väkisin vääntämällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan ehdottomasti ideaa joulutorttujen paistamisesta! :-D Tuo seikka esseistä on muuten niiin totta! Sain tänään kirjoitettua vielä reilut 3 sivua tekstiä, mutta nyt viimeistään ei meinaa olla enää mitään muuta sanottavaa..:D

   Poista
 2. Kiva postaus! Ajattelin itsekin tehdä tällaisen postauksen blogiin ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jään innolla oottamaan millaisen postauksen saat aikaan ja mitä sun viikkoon kuuluu!

   Poista
 3. Hehe mulla on ihan sama juttu instagramin kanssa! Uusin julkaisu on varmaan parin viikon takaa. Nyt ei vaan oo ollut aikaa kuvaamiselle juuri ollenkaan. Mitä teetä muuten noissa kuvissa on? Mun pitäis täydentää vähän omaa teevarastoa ni kaipailen vinkkejä :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla, että muillakin on ollut vähän ajan puutetta Instagramin kanssa! Tee näissä kuvissa on Hidasta elämää-merkin Ota hetki itselle-teetä :) Jos vihreä tee maistuu, niin edellisen lisäksi kannattaa kokeilla Forsmanin Vilukissa-teetä sekä Clipperin Skinni Mintietä :) Nää kolme on ehdottomasti mun suosikki teemakuja! (varsinkin vika, nam!)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.