VUODEN PARHAAT POSTAUKSET

31.12.2017
Tän vuoden viimeistä päivää ja postausta viedään. Ihan hullua ajatella, että vuosi 2017 on aivan kohta ohi, kun vastahan se tuntui alkaneen. Just sen takia halusin palata vielä pieneksi hetkeksi kuluneisiin kuukausiin ja tänä aikana julkaistuihin postauksiin. Mä valitsin yhteensä 24 postausta, jotka on mun mielestä ne kaikkein onnistuneimmat ja kivoimmat julkaisut tältä vuodelta. Näistä postauksista löytyy tän vuoden suosikkiasut ja kuvaussessiot, kauniimmat kotikuvat, ihanimmat ruokaohjeet, lempparipostaukset normielämästä, sekä ne pari ainoaa (mutta silti aika kivaa) DIY-juttua. Jokaisesta jutusta halusin koota tähän pienen sneak peekin kuvakollaasien muodossa, mutta kuvien alta löytyy linkit myös itse postauksiin. Tähän postauskatsaukseen on musta hyvä päättää tää blogivuosi. Se on ollut loppupeleissä aivan huikea, enkä malta odottaa mitä kaikkea ensi vuosi tuokaan tullessaan niin elämässä kuin myös blogin puolella.

8 X SUOSIKKIASU
2 X KOTI


4 X RUOKA


8 X LIFESTYLE
2 X DIY

TUTORIAL: MARMORIKYNNET | 2 X JOULUINEN DIY

Mitkä on sun lempipostaukset omassa blogissasi tältä vuodelta?

6 kommenttia

 1. Ihana postaus ja tosi hyviä juttuja oot tehny, noi marmorikynnet edelleen muistikuvissa! Mutta jotenkin ei ois vaa omaa tyylii mitenkään, ehkä jos tekis jostain räväköistä väreistä vastaavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti! Ihanaa kuulla, että muistat edelleen noinkin kauan aikaa sitten tehdyn postauksen :) Marmorikynnet näyttäisi muuten varmasti tosi hyvältä myös värikkäämpinä, ihan huisi idea!

   Poista
 2. Erittäin hyvä postaus!:)

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana kooste sun viime vuoden postauksista! Etenkin kun oon aikas uudehko lukija niin tällainen on hauska.:) Asukuvat on yleensä blohgeissa se juttu mitä huomioin eka, sulla on ihan uskomattoman ihania kuvia joten mietin miten en oo ennen törmännyt sun blogiisi, vaan vasta blogipikkujoulujen vuoksi löysin tieni tänne:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superpaljon kehuista, Kata ♥ Blogeja on nykyään niiiiin paljon, että ei ihmekään jos sinne sekaan hukkuu! Itse kanssa ihmettelin, että miten ihmeessä en oo aiemmin löytänyt tietä sun blogin puolelle :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.