KESÄN ENSIMMÄINEN ASU

12.5.2018
DENIM JACKET H&M / T-SHIRT H&M / PAPER BAG PANTS BIK BOK / SHOES FOREVER 21 / SUNGLASSES H&M

Ai että miten hyvältä nää kesäkelit tuntuukaan. Talvi oli jotenkin niin mahdottoman pitkä, että aurinkoinen ilma saa väkisinkin ihan superhyvälle fiilikselle. Ja vielä kun nyt on ekat oikeasti sen verran lämpimät päivät, että ulkona tarkenee kevyemmässä varustuksessa, oli mun aivan pakko heittää päälle vähän farkkutakkia ja ballerinaa. Tää farkkutakki oli muuten maailman huisin löytö H&M:stä viime kesänä muistaakseni vajaan kympin hintaan ja se sopii mun mielestä aivan täydellisesti osaksi tätä kokonaisuutta. Pinkit paper bag-housutkin on löytäneet viimein tiensä ulos kaapin perukoilta aivan liian pitkän ajan jälkeen. Ja pakko sanoa, että nää on yhdet ihan mun ultimatelemppareimmat housut. Nää on samaan aikaan niin rennot, mutta näyttää silti ihan mielettömän hyviltä, ja just tästä syystä onkin kauhea hinku hankkia toisetkin samantyyliset kesän menoihin (ehkä mustana?). Kesällä kangashousut peittoaa farkut heittämällä jo pelkästään rentoutensa takia, mutta myös ilmavuus on aika kiva juttu. Vitsit miten paljon mä odotankaan tulevaa kesää ja sen mukanaan tuomia asuhifistelyjä, iik!

Ihanaa ja aurinkoista viikoloppu, parhaat!

4 kommenttia

 1. Oi vau miten upee ootkaan näissä kuvissa! :o♥ Nyt on kyllä niin ihana sää, onneksi voi pukeutua jo kesävaatteisiin pitkän talven jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos näistä sanoista <3 Varsinkin tänään on tosiaan ollut ihan superihana keli, aah :)

   Poista
 2. Tosi siisti asu! Mä oon myös miettinyt noita tommosia housuja, ois vähän kevyemmät kun farkut tälleen kesällä ja sopis myös toimistoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään tästä itsekin tosi paljon :) Tälläset housut on ihan nappivalinta kesälle ja myös toimistohommiin!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.